ATAG gaskookplaat

Red Dot Design Award 2011

ATAG's passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award. De jury kende de Award toe aan de panoramische MAGNA gaskookplaat HG1111MDA. Voor de jury was het kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van uitzonderlijk niveau. De kookspecialist ziet de Award als een belangrijke erkenning voor het harmonieus samenbrengen van kookplezier, design, ergonomie, en gebruiksgemak in één ontwerp.De winnende ATAG MAGNA gaskookplaat (HG1111MDA) is 111 cm breed en zeer geschikt voor inbouw in een kookeiland. Dankzij het ergonomische design, waarbij de gasbranders naast elkaar liggen, is het niet nodig om over de pannen heen te reiken tijdens het koken. Om het koken nog makkelijker en efficiënter te maken, is de gaskookplaat voorzien van digitale timers. Met behulp van deze timers kan de gewenste bereidingstemperatuur geprogrammeerd worden, waarna de gasbranders automatisch uitschakelen. De twee gecombineerde wokbranders hebben een buitengewoon groot regelbereik (0,2-5,7kW), waardoor er veel gerechten eenvoudig bereid kunnen worden; van urenlang zacht sudderen van stoofvlees tot het superkrachtig wokken van vlees en groenten voor een snelle en gezonde bereiding.

Jury rapport
De jury heeft de ATAG gaskookplaat HG1111MDA beoordeeld op aspecten als kwaliteit, design, originele en creatieve innovatie, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Deze gaskookplaat maakt deel uit van de MAGNA designlijn van ATAG. Deze lijn bestaat uit een serie exclusieve keukenapparaten met bijzondere prestaties. De strakke lijnen en harmonieuze uitstraling van deze apparaten geven de keuken een hoogwaardige uitstraling.

Red Dot Design Award
De Red Dot Design Award bestaat sinds 1955 en is uitgegroeid tot de meest bekende designcompetitie ter wereld. De discipline 'product design' telde dit jaar 4.433 inzendingen uit 60 landen. De internationale jury bestaat uit vooraanstaande design experts uit 60 landen. De prijsuitreiking is 4 juli 2011 in Essen (Duitsland). De winnende producten zijn daarna van 5 juli t/m 1 augustus 2011 te zien tijdens een speciale tentoonstelling in het Red Dot Design Museum in Essen, een walhalla voor liefhebbers van modern design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist