Alessi keukenaccessoires

Het loft gevoel

Twintig jaar geleden was de loftstijl, waarbij muren tussen woonruimtes werden gesloopt, heel populair. Stenen muren, grote zware deuren, houten vloeren en roestvrij staal vormden dan de hoofdrolspelers in het interieur. Philippe Starck ontwierp in 1996 de Faitoo-collectie voor Alessi, een reeks keukenaccessoires van staal die perfect passen bij dat loftgevoel. Dit jaar brengen Alessi en Philippe Starck de populaire collectie opnieuw uit met kleine functionele aanpassingen. Het bewijs dat de reeks ook vandaag nog fris én relevant is!

De laatste jaren ligt de klemtoon in de loftstijl meer en meer op het industriële. Materialen als onbewerkt hout, smeedijzer en gietvloeren duiken vaak samen op. Niet alleen in de keuken, maar ook in de slaapkamer, de woonkamer en de badkamer. Staal is nog altijd een belangrijk onderdeel van de industriële look. En designproducent Alessi kan als de beste met dat materiaal overweg. Al sinds de oprichting van het Italiaanse bedrijf in 1921 wordt de meerderheid van de productie aan de hand van koude metaalbewerking gecreëerd. Tot op vandaag ontwikkelt het bedrijf roestvrij stalen design van hoogtechnologische kwaliteit met oog voor detail.

Het lofteffect
Producten van roestvrij staal werden in de jaren negentig steeds populairder, vooral in de keuken. Het materiaal bestaat onder meer uit ijzer, chroom, koolstof, nikkel, titanium, koper en aluminium. Die mengeling levert een mooi, glanzend materiaal op dat je perfect kunt gebruiken in de keuken dankzij z’n onderhoudsvriendelijke eigenschappen. De Faitoo-collectie heeft naast zijn functionele kwaliteiten ook nog eens een hypermoderne uitstraling. En omdat ze een mooie en grappige vormgeving meekregen, kun je de stukken uit de collectie trots ophangen in je keuken om ze aan al je gasten te tonen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist