Varenna design keukens

Sharp

Sharp is een keukenproject, ontworpen door Daniel Libeskind, bedacht om een setting te creëren die de individualiteit van de eigenaar weerspiegelt. Het is een designconcept dat wordt gekenmerkt door vrijheid van stijl, voor degenen die graag veel ruimte hebben en tegelijkertijd onthult het een sterke tijdloze gezellige geest, gericht op een sterke relatie tussen de functionele ruimten en het eetgedeelte. Deze oplossing is het resultaat van stilistisch onderzoek naar vormen en materialen, waar de vormen minimalistisch zijn tot de naakte essentie, om de waarde van DuPont ™ Corian ® hightech oppervlaktemateriaal zo veel mogelijk te vergroten, ook op het gebied van aanraking.


DuPont™ Corian® in het Sharp project
De Sharp keuken van Poliform Varenna ontworpen door Daniel Libeskind gebruikt DuPont™ Corian® hightech oppervlaktemateriaal in de kleur Glacier White voor het werkblad en de spoelbakken. De nieuwe zwarte kleur van DuPont™ Corian® DeepNocturne (vervaardigd door DuPont met hun innovatieve productietechnologie genaamd DeepColour™ Technology) is gebruikt voor het eetgedeelte van het keukeneiland en voor de verticale bekleding van het kastsysteem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist