Valcucine design keukens

Industrie en handwerk in een

Voor de creatie van nieuwe schoonheid die boven de grijze massa van gestandaardiseerde producten uitsteekt en die de esthetische levensduur van een product verlengt, moeten volgensValcucineindustrie en handwerk worden samengebracht.

In de stand vanValcucineBrera kunt u tijdens de Milano Design Week direct ervaring opdoen met die elementen die het DNA vanValcucineal sinds jaar en dag sterk bepalen: de ambachtelijkheid van de bewerkingen, de informatie die de bedrijfstransparantie bevordert, het onderzoek en de analyse van hoogwaardige materialen.

Het nauwkeurige, strakke, ergonomische en duurzame design past goed bij de natuurlijke materialen en de prestigieuze ambachtelijke bewerkingen. Tastbare voorbeelden hiervan zijn het inlegwerk in glas van Artematica Vitrum Arte, het houtsnijwerk, het mozaïek, het bouchardeerwerk op stenen oppervlakken, het slijpen op glas en het inlegwerk in hout van Sine Tempore.

Tijdens de designweek zullen enkele vakmensen vanValcucinein de showroom in Milaan een echte workshop houden en live werken aan inlegwerk, mozaïeken en houtsnijwerk.

Naast de ambachtelijkheid is er de technologie: de producttechnici demonstreren tests, trucjes en alle geheimen die de producten vanValcucineduurzaam en betrouwbaar maken en een lange levensduur garanderen.

U kunt dus een aantal tests en proeven bijwonen die in alle openheid de sterke en zwakke punten van de materialen laten zien die normaal in een keuken gebruikt worden.

Tegen de tendens van de huidige beeldmaatschappij in wordt in het basement van de showroom een sensorische wand met een lengte van 6 meter ingericht om via de herontdekking van het tastzintuig de kwaliteit van de materialen, de ergonomie, de innovaties en de ontwerpoplossingen vanValcucine te tonen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist