Siematic keukens

SC 66 K

Ondanks de recessie, die vooral de interieurbranche treft, gaat SieMatic gewoon door met het ontwikkelen en introduceren van nieuwe keukens. Het toont vertrouwen in de toekomst. Bovendien verwacht men van een innovatief internationaal merk als SieMatic vernieuwende ideeën, die niet alleen aansluiten bij veranderende trends en consumentenvoorkeuren maar daar ook op vooruit lopen. Terwijl de meeste designkeukens nog steeds in tinten wit worden gekocht, kiest SieMatic uit het kleurengamma van de nieuwe SC 66 K juist de mat zwarte uitvoering als voorbeeld.

Zwart staat voor de nieuwe zakelijkheid in de keuken. Minimalistisch design, dus greeploos. De geïntegreerde greeplijst van de SC 66 K is in de kleur van de keukenkasten, dus in de afgebeelde keuken mat zwart. Het werkblad is van edelstaal. Deze combinatie oogt als een juweel met zwarte parels en witgoud. Bij het openen van de laden en uittrekelementen voegen zich daar drie materialen aan toe: de interieurs zijn vervaardigd uit licht eikenhout, aluminium en wit porselein.

Dit interieursysteem, exclusief voor SieMatic, is onbeperkt in te delen naar de eigen smaak en de persoonlijke opvattingen over wat handig en praktisch is. Puur Individueel Design dus ook achter de fronten.

De tweede afgebeelde keuken toont dat de SieMatic SC 66 door een andere kleur ook een verrassend andere sfeer uitstraalt. Deze tint heet kasjmir en de originele tegels zijn mat gedesineerd met een oriëntaals karakter. De geïntegreerde greeplijsten zijn mat zwart en ook het optisch 1 cm dunne werkblad is uit zwart StoneDesign uit de SieMatic collectie. De fronten van de halfhoge kasten wekken de indruk te zijn vervaardigd uit noten met een zweem van titanium waarvan de nerfstructuur is uitgeborsteld. Het gaat hier echter om kunststof dat het voordeel biedt minder kwetsbaar te zijn, gemakkelijker te onderhouden, minder kostbaar en duurzamer dan echt hout.

Bij de introductie aan de internationale SieMatic dealers tijdens de SieMatic Huisbeurs in Duitsland, vorige maand, ontlokte deze versie van de SC 66 bij een der aanwezigen de typering ‘African beauty'.

Met deze SC 66, de eveneens nieuwe 6006 KM en de S1 en S2 bewijst SieMatic haar voorsprong als uitvinder van de greeploze keuken.

Ter gelegenheid van het 50ste jubileum van de greeploze keuken maakt SieMatic het iedereen, zonder aankoopverplichting, mogelijk om elke maand een SieMatic keukencheque t.w.v. ¤ 15.000 te winnen. Deze actie duurt tot en met januari 2011.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist