SieMatic design keukens

Strak naast romantiek

In 60% van de Nederlandse interieurs zien we klassieke of antieke elementen in een eigentijdse inrichting. Hetbewijs leveren de sites waarop onroerend goed wordt aangeboden met fotoseries van de woonvertrekken. Vaak gaat het om overwegend modern ingerichte ruimtes, maar tussen de strakke designmeubelen vinden we een mooi oud kastje, een antieke klok, een indrukwekkend Perzisch tapijt, een traditioneel geschilderd landschap of een luie stoel die nog van oma of opa is geweest. Toch leveren deze details geen stijlbreuk op. Er ontstaat een zeer persoonlijke woonsfeer waarin de bewoners zich prettig voelen.

Als het mooi staat in de woonkamer, waarom dan niet in de keuken?
BeauxArts van SieMatic is een keukenserie die de combinatie van totaal verschillende stijlen heeft verheven tot een vernieuwende stijl, die juist prachtig past in deze tijd. Samen met de SieMatic adviseur stelt de consument uit alle mogelijkheden precies een keuken in zijn eigen stijl samen.

De BeauxArts design keuken serie ontwikkelt zich steeds verder. Designer Mick de Giulio uit Chicago heeft met SieMatic een uniek vervolg gegeven in de vorm van BeauxArts.02. Bij de introductie op de internationale meubelbeurs in Milaan werd SieMatic BeauxArts.02 met groot enthousiasme ontvangen. Een nieuwe fase in het wereldwijde succes.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist