SieMatic aan het Vondelpark

Stijlvolle opening

Na New York, Londen en Beijing heeft SieMatic nu ook een flagship store in Amsterdam. Op donderdag 25  september jl. verrichtten Kathrin André en Ulrich W. Siekmann de  officiële opening van SieMatic aan  het Vondelpark. Zij  knipten het lint door in aanwezigheid van genodigden uit de wereld van architectuur, wonen,interieurdesign en lifestyle.


Vlnr: Erik Visser (directeur SieMatic aan het Vondelpark), Ulrich W. Siekmann (CEO SieMatic), Kathrin André (creative director SieMatic) en Rainier Zweep (commercieel directeur Nederland)

Naast de SieMatic-top was onder meer het designteam aanwezig, met André Backemeier en Perry Hanssen. Ook de SieMatic partners geven acte de présence, waaronder Gaggenau, Siemens, Franke, KWC, Arte en Jetstone, Bang en Olufsen, Oscar Ono, Walter Knoll en Co van der Horst. De opening stond geheel in het teken van het SieMatic thema Timeless Elegance. Dit kwam tot uitdrukking in onder meer designs, showcooking, muziek en barrista-creaties.De SieMatic Flagship Store is prachtig gesitueerd, in de Hobbemastraat, bijna naast de ingang van het Vondelpark. Het biedt inspirerende stijlkamers waarin keukens kunnen worden beleefd in een eigentijdse woonsfeer. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist