Roderick Vos Design keuken

Inhout

Dit keukenproject van Roderick Vos ontworpen voor designhotel 'CDLR', is een combinatie van contrasterende materialen en vormen. massief plaatstaal, gecombineerd met massief eiken, gecombineerd met de complexe technologie van keuken apparatuur.Deze maatwerk keuken is in opdracht ontworpen voor Chateau de la Resle in de Franse Bourgogne, en is de enige in zijn soort.
De opdrachtgever over dit keukenontwerp : “Wij kennen Roderick Vos sinds enkele jaren en zijn de essentie van zijn werk gaan begrijpen en steeds meer gaan waarderen. Niet alleen de grote diversiteit aan materialen waarmee hij werkt, maar ook de grote verscheidenheid van gebruikte technieken bij het maken van zijn ontwerpenreflecteert een bijna kinderachtige nieuwsgierigheid en gretigheid om te ontdekkenen te creëren. Bij een aantal van zijn ontwerpen in onze privécollectie, zoals de White Gold Mama Vaas en de vuurschaal Lotus, zijn organische vormen gebruikt. Andere ontwerpen, zoals de Vanity tafel en de Indy fauteuil, hebben een veel industriëlere en mannelijkere uitstraling. In de keuken van ons Table d'hôtes-restaurant waarvoor Roderick Vos het ontwerp maakte, komen beide stijlen samen in wat met recht een meesterstuk genoemd kan worden; constructiestaal met een zwarte poedercoating is gecombineerd met natuurlijk eiken, rechte lijnen met gebogen details “

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist