Poggenpohl + Modo

Een tentoonstelling in uw keuken

Waarom zou mooi serviesgoed alleen tijdens de maaltijd op tafel gezien mogen worden? Waarom zouden potten en pannen tot gebruik weggestopt moeten worden in een keukenkast of –lade? Uw mooie spullen mogen gezien worden, sterker nog, ze onderstrepen uw persoonlijkheid. Met die gedachte ontwikkelde Poggenpohl de keuken +MODO, waarin een mooie balans is gevonden tussen open en gesloten ruimten. Uittrekbladen vormen een vitrine voor porselein, glaswerk en braadpannen. Het effect is open, toegankelijk en oneindig aantrekkelijk – een uitnodiging om creativiteit de vrije loop te laten.Creativiteit tentoongesteld
Uittrekbladen van massief hout liggen tussen het werkblad en de onderkasten, daarmee de indruk wekkend dat het werkblad zweeft. Hun inhoud wordt permanent tentoongesteld, aldus de ruimte tot een vitrine makend voor uw persoonlijkheid. Verborgen rails en het +MOTION-sluitmechanisme maken het gebruik tot een genoegen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist