Poggenpohl keukens

Koppositie bij Duitse keukenmeubelproducenten

Poggenpohl, het oudste en wereldwijd bekendste keukenmerk, is ook de nummer één onder de Duitse premiumproducenten. Op de lijst van de 30 beste Duitse topmerken, die het tijdschrift ‘WirtschaftsWoche' bij het onderzoeksbureau Brand Rating uit München in opdracht heeft gegeven, staat Poggenpohl op plaats 6 en is daarmee het hoogst geplaatste meubelmerk van Duitsland (Wirtschaftswoche nr. 34 van 17-08-2009, pag. 42).
"De keukenfirma is door zijn consequente merkpolitiek naar de top van de keukenproducenten bij de Duitse luxe merken geschoven", schrijft het tijdschrift. Het merk Poggenpohl bevindt zich met deze plaats in de top 10 in goed gezelschap, voor Poggenpohl staan de luxe merken A. Lange & Söhne (aanvoerder van de luxe lijst), Maybach, Glashütte, Porsche en Wiesmann. "Wij zijn zeer blij met deze beoordeling, omdat die een bevestiging is van het consequente beleid van ons bedrijf, dat op het premiumsegment is gericht", aldus Elmar Duffner, bedrijfsleider van Poggenpohl.De merkspecialisten van Brand Rating doen eens in de twee jaar een onderzoek onder maar liefst 100 luxe merken in Duitsland en maken hiervan een ranglijst van de 30 beste merken. Hierbij wordt o.a. gekeken naar prijsbonus, prijsniveau en brand-appeal. Bovendien worden de luxe merken in 150 gesprekken met experts beoordeeld.
Het premiummerk Poggenpohl werd in 1892 door Friedemir Poggenpohl opgericht. Het bedrijf ontwikkelt en produceert uitsluitend in het Duitse Herford exclusieve en hoogwaardige keukens voor het hogere segment. Keukens van Poggenpohl worden in meer dan 70 landen via eigen keukenstudio's en de exclusieve vakhandel verkocht.
Poggenpohl heeft wereldwijd 570 medewerkers in dienst en had in boekjaar 2008 een omzet van 128 miljoen Euro. Sinds 2000 maakt Poggenpohl Möbelwerke GmbH deel uit van het Zweedse Nobia-concern, de grootste keukenproducent van Europa.

Kijk voor meer informatie op https://www.poggenpohl.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poggenpohl keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist