Kvik keukens

Nieuwe deur Crema

Crema is de naam van een nieuwe, elegante kleur van Kvik, die nog meer keuzemogelijkheden biedt voor een fraaie, stijlvolle keuken. De twee deuren met de nieuwe kleur heten Crema Mirto en Crema Rimini. Ze zijn vanaf 1 oktober in alle Kvik-winkels verkrijgbaar.Crema is een compleet nieuwe kleur in het Kvik-assortiment, die op 1 oktober in alle Kvik-winkels gelanceerd wordt. Crema wordt bij twee bestaande deuren geïntroduceerd, namelijk Mirto en Rimini, die al als matwitte facetdeuren verkrijgbaar zijn.

Crema Mirto geeft de eenvoudige, stijlvolle keuken een warme uitstraling, terwijl Crema Rimini een klassieke deur met een moderne tintje is, die een fraai contrast vormt met de populaire, pure, glanzende oppervlakken die de keukentrend volop domineren.

Bruggenbouwer tussen klassiek en modern
Door de nieuwe, aantrekkelijke kleur in het assortiment biedt Kvik u nu nog meer mogelijkheden voor uw droomkeuken.

"Crema is een kleurnuance die de brug kan vormen tussen de klassieke en de moderne, stijlvolle design keuken. Op die manier is er volop ruimte om met heel eigen, persoonlijke stijlen en voorkeuren te spelen", vertelt Andrew Long van Kvik A/S.

Toenemende vraag
Dat Kvik nu een crèmekleur lanceert, is mede te danken aan de algemene ontwikkeling op het gebied van keukentrends en niet in de laatste plaats door een toenemende vraag.
"Crema is niet alleen bedoeld als extra keuzemogelijkheid, maar is ook een antwoord op de toenemende vraag binnen alle marktsegmenten naar nieuwe manieren om kleuren en materialen te combineren. We weten zeker dat we daar met deze kleur aan tegemoetkomen", aldus Andrew Long.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist