DAN Küchen design keukens

Oostenrijkse keukenklasse nu in Nederland

DAN Küchen

is al jaren marktleider in Oostenrijk en anno 2015 verkrijgbaar in Nederland. Het Oostenrijkse merk is opgericht in 1963 in het plaatsje Linz. Sinds 1966 zijn ze zich gaan specialiseren in het produceren van uitsluitend keukens. Na ruim 50 jaar is DAN Küchen nog steeds een bloeiend familiebedrijf. Door de flinke groei in de jaren tachtig en negentig zijn ze uitgegroeid tot de nummer 1 in Oostenrijk en anno 2015 verkrijgbaar in Nederland.

 

Hoogstaand design en practische oplossingen.

DAN Küchen bewijst dat hoogstaand design en praktische oplossingen perfect hand in hand kunnen gaan. Een sublieme verhouding tussen designdetails en praktische oplossingen zorgt voor een evenwichtige harmonie in uw woning.

Geen woning is hetzelfde en ieder mens heeft unieke wensen. Des te fijner dat u bij DAN Küchen ruimte krijgt voor zowel uw culinaire wensen als uw visie en levensstijl. De collectie van DAN Küchen heeft voor iedere woonsfeer wat wils - van frisse moderne hoogglans tot sfeervolle warme houttinten. Laat de collectie u inspireren.

DAN Küchen studio Hengelo

Donderdag 19 februari 2015 opende de eerste DAN Küchen Studio haar spreekwoordelijke deuren.

“Bij ons vindt u alles voor uw droomkeuken onder één dak: van eerste schets tot vakkundige montage. Kies de basisvorm, stijl, werkbladen en apparatuur - uw smaak staat centraal. Onze designers werken de mogelijkheden in 3D-schetsen uit. Uiteraard passend bij uw woning én budget. Geef alvast online uw wensen aan, of verken onze showroom in Hengelo. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel.” Aldus eigenaar Jeroen van de Belt.

Wilt u meer weten over DAN Küchen kom dan naar de opening en/of kijk op de website van DAN Küchen studio Hengelo.

Kijk voor meer informatie op https://http://www.dankuchenstudio.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist