bulthaup keukens

klaar voor de toekomst

bulthaup staat symbool voor de perfecte design keuken. Aan perfectie in kwaliteit en functionaliteit dankt bulthaup zijn positie als drijvende kracht in de markt.

Voor directeur Marc O. Eckert, kleinzoon van de oprichter van het familiebedrijf, blijven de normen en waarden uit het verleden de pijlers van het nieuwe beleid, met producten die uitblinken in innovatieve kracht, kwaliteit, universaliteit en flexibiliteit. Maar Eckert staat klaar om met het bedrijf - geïnspireerd door de reis die Gerd Bulthaup en Otl Aicher samen maakten - een nieuwe weg in te doen slaan die zal leiden tot nieuwe inspiratie en nieuwe ideeën.

Het is een traject waarbij bulthaup in ongewone omgevingen wordt geplaatst zodat er nieuwe perspectieven ontstaan die ook een nieuw licht werpen op de vertrouwde, authentieke bulthaup values. De nieuwe impulsen die deze aanpak oplevert zijn van toegevoegde waarde voor het bedrijf, de producten en de handelspartners. Denkend aan de ervaring met Otl Aicher zal bulthaup creatieven van over de hele wereld op 'reis' sturen met een bulthaup b3, b2 of b1 en hun vragen om een autobiografische keuken te ontwikkelen. Het resultaat: niet zomaar een nieuwe keuken maar een unieke creatie die een verrassende kijk biedt op het thema keuken en waarbij handwerk, ambacht en industriële productie in de uitvoeringsfase hand in hand gaan.

Ook daarnaast staat bij bulthaup alles in het teken van vernieuwing vanwege de permanente zoektocht naar nieuwe technieken en functionaliteiten en mooie en innovatieve materialen. Het universele en uiterst flexibele keukensysteem bulthaup b3 wordt verrijkt met een lade-indelingssysteem van aluminium dat geheel volgens de wensen van de klant is in te delen. Voor de naadloze hoge kasten komen nieuwe kasten voor kleine apparatuur beschikbaar met allerhande functionele opties en in diverse materialen. Bij de nieuwe apparatenkasten hoort een volledig uittrekbaar element met een nieuwe aluminium lade-indeling. De lade is uitgerust met hoogwaardig beslag en zal ook bij volle belading perfect in lijn blijven.

Aan de rijke keuze aan houtsoorten en fineren bij bulthaup b3 worden de nieuwe frontmaterialen massief notenhout en eikenhout ongeschaafd (naturel en donkerbruin) toegevoegd. En het kleurenpalet van keukensysteem b1 wordt gecompleteerd met de nieuwe lakvariant steengrijs. De integreerbare lamp met LED-techniek staat garant voor een perfecte verlichting van de werkplek.

Zo weet bulthaup telkens opnieuw zijn innovatieve kracht te bewijzen en blijft het bedrijf de drijvende kracht in de markt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist