Alno design keukens

VINTUCINA ALNOVETRINA/ALNOSPLIT

Sinds 1927 staan keukens van ALNO voor de hoogste kwaliteit, zinvolle innovaties en onderscheidend design ‘made in Germany’ – fundamentele waarden van een merk dat hierdoor al snel internationale faam verwierf. Tegenwoordig is ALNO wereldwijd een van de toonaangevende keukenmeubelproducenten. Door de grote diversiteit in de keukenbranche is het assortiment echter zeer onoverzichtelijk geworden. Hier onderscheidt het merk ALNO zich van de rest en biedt het sinds jaar en dag een heldere oriëntatie. Want dankzij de lange traditie en de in 85 jaar verworven knowhow zijn wij in staat om de nieuwste technologieën en laatste trends op een unieke manier met elkaar te combineren. ALNO biedt hiermee de hoogste kwaliteitsnormen die voor consumenten en dealers een wegwijzer zijn in de complexe keukenbranche. Dus wat u ook plant voor uw huis: de beslissing is al op voorhand duidelijk. Want met een exclusieve keuken van ALNO geeft u uzelf het goede gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt nog voordat de eerste steen is gelegd. Dit gevoel wordt ook weerspiegeld in de nieuwe leus van het merk. Het beantwoordt de vraag naar de juiste keuken, maakt een einde aan het zoeken naar de gewenste kwaliteit en formuleert een gedachte die iedere trotse bezitter van een ALNO keuken maar al te goed kent: ALNO. Wat een keuken.De combinatie van de stralende ultrawitte kleur in glas en de chique houten elementen in dakpandecor – een ware blikvanger. De wisselwerking van sterk gestructureerd hout en gelijkmatige glazen oppervlakken valt op en wordt op passende wijze verlicht door in de segmentdelen aangebrachte planken met verlichting.

ALNOSATINA/ALNOPLAN
Perfectie heeft tijd nodig. Bij het ontwerpen van architectonische meesterwerken, de ontwikkeling vanduurzame materialen – en bij de fijne oppervlakken van een ALNO keuken. Maar één ding verbindt hen allemaal: de wil om iets unieks te creëren en d.m.v. veel inspanningen de hoogste exclusiviteit en beste kwaliteit te bereiken. Niet voor niets zijn er meerdere handelingen nodig om de hoge kwaliteit van onze glasfronten met het messcherpe verstek en de indrukwekkende glans van onze keukens te maken. Hierdoor ontstaan fraaie contrasten en een ongeëvenaarde estethiek.GLAS Wat kunnen wij u vertellen wat u zelf nog niet over glas weet? Het is schitterenden eenvoudig te onderhouden. Precies dat heeft ons zo gefascineerd dat wij het niet alleen voor deze ALNOVETRINA gebruiken, maar inmiddels ook voor de ALNOART woodglas, ALNOARTpro, ALNOSATINA, en ALNOART stoneglas volledig opnieuw hebben uitgevonden.

Kijk voor meer informatie op https://www.alno.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Alno keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist