Een zwembad in je achtertuin

Dat kan ook in Nederland

Een zwembad in Nederland? Ja! Met de juiste materialen, kunt u ook in het Hollandse klimaat genieten van een lang zwemseizoen in uw eigen zwembad. Dankzij een combinatie van degelijke grond- en wand isolatie, de juiste afdekking en een energiezuinige verwarming van een hoogrendement warmtepomp, kunt u zelfs in Nederland van april tot en met september genieten van een buitenzwembad.

WATERAIR Zwembaden:
WATERAIR is sinds 1972 een begrip in Frankrijk op het gebied van het leveren van constructieve zwembaden. WATERAIR maakt het mogelijk om tegen zeer geringe kosten een zwembad te hebben in je eigen tuin. Inmiddels liggen er ongeveer 85.000 WATERAIR Zwembaden door heel Europa.

Waarom is WATERAIR zo voordelig:
Door de unieke, lichtgewichte constructie worden aanvullende bouwkosten zoals onderheien en storten van gewapend betonnen bodemplaten als bij andere typen van zwembaden in Nederland, uitgespaard. De stalen wanden die het frame vormen, kunnen doorgaans gewoon op de zandbodem in uw tuin gezet worden zonder extra bouwkundige ondersteuning. Binnen het stalen frame wordt een Liner gespannen. Een Liner is een uit één stuk gemaakte, waterdichte afdichting van flexibel blijvende pvc folie. Samen vormen dit het zwembad. Wanneer u het bad door professional laat plaatsen, kunt u al na een week na aanvang van de werkzaamheden, zwemmen. Kiest u ervoor om zelf het bad te bouwen, dan zijn de bijkomende bouwkosten nihil. WATERAIR geeft maar liefst 20jaar garantie op het frame en 12 jaar garantie op hun Liner. Dit is Uniek!Bovendien bieden zij een groot aantal opties bij de baden, waardoor deze zwembaden een zeer luxe uitstraling krijgen voor een leuke prijs.

Zelf uw eigen zwembad bouwen:
Dat kan ook. WATERAIR Zwembaden kunnen uitstekend (deels) zelf door u gebouwd worden. Wat is er niet leuker dan straks aan de rand van de pool te kunnen zitten met uw vrienden en dan te kunnen zeggen: “Heb ik zelf gebouwd!”. Wijzend naar het bad. Niet alleen het zwembad zelf is modulair opgebouwd, zodat u het in kunt richten naar uw eigen smaak en budget, maar ook het gehele bouwtraject hebben wij modulair voor u ingericht. - Hierdoor wordt een eigen zwembad bereikbaar voor elk budget -. Wilt u alleen advies vóór de bouw of wilt u een helpende hand van een professional tijdens de bouw? Of wilt u liever dat wij de gehele installatie voor u verzorgen? Alles is mogelijk.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist