Dutchbed loungebedden

Luxurious living

De luxe, loungebedden van DUTCHBED liggen niet alleen heerlijk, iedere poolside, tuin en (beach)club krijgt ook direct elan en een luxurious uitstraling. DUTCHBED past door het strakke en eigentijdse design bij vele, luxe (woon)stijlen: ultra modern, minimalistisch, eclectisch, authentiek of glamourous.

 

Eindeloos variëren
Het DUTCHBED matras kan, net als de Sunbrella kussens, in vele verschillende kleuren geleverd worden. Zo combineert DUTCHBED uitstekend bij ander loungemeubilair en is het een ware eye catcher, in de tuin, aan het zwembad, bij een jetset strandtent of in een high class club. Door onder het bed LED verlichting aan te brengen kan dit in de avonduren voor een geheel nieuwe atmosfeer op uw terras zorgen. Zo kan van DUTCHBED worden genoten ook als de zon al lang onder is.

 

De beste materialen voor de ultieme lounge ervaring.
De loungebedden van DUTCHBED zijn gemaakt van Marine polyester. Via de speciale waterafvoer loopt regenwater door het bed en wordt zo weggevoerd. Hierdoor kan DUTCHBED uitstekend outdoor gebruikt worden. De kussen zijn gemaakt van SG30 Quick/dry foam en bekleed met Sunbrella Solids & Stripes, de nummer 1 op het gebied van all-weather en waterafstotende stoffen.

 

Zakelijke toepassingen
Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd op een DUTCHBED relaxen, zitten, dansen of eten en hun DUTCHBED ervaring samen delen. De loungebedden bieden daarom ook vele zakelijk interessante voordelen. Zo nemen (geschakelde) bedden minder ruimte dan enkele zonnebedden met separate tafeltjes/looppaden en lenen de bedden zich ideaal voor branding van bijvoorbeeld de eigen locatie of promotie van luxe adverteerders. Luxueuze merken kunnen zo nog beter onder de aandacht worden gebracht en wanneer gasten foto’s op sociale media delen is veel extra publicity te creëren voor bijvoorbeeld Beach Clubs, Hotels en Restaurants. Een DUTCHBED deel je niet alleen met je vrienden maar ook met de rest van de wereld. Comfortabel relaxend op een DUTCHBED blijven gasten langer en bestellen meer duurdere producten. Een DUTCHBED biedt voldoende ruimte aan enkele wijnkoelers en/of een groot dienblad met lunch, fingerfood, snacks, drankjes of diner. Neem contact op via www.dutchbed.com voor meer informatie.

 

SPECIALE AANBIEDING

Momenteel is het witte Dutchbed inclusief 2 matrassen en 4 kussens in elke stof uit de Sunbrella Solids en Stripes serie al beschikbaar voor Euro 2.499 ex BTW, inclusief gratis levering in Nederland (i.p.v. Euro 3.498).

Wil je meer weten of een dutchbed bestellen?

Kijk voor meer informatie op https://www.dutchbed.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dutchbed loungebedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist