zonneschermen van Harol

Buiten met het comfort van binnen

Na maanden binnen zitten, kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we weer buiten van de eerste zonnestralen kunnen genieten. Met de lente voor de deur is dit hét moment om je tuin alvast klaar te maken voor die warme, zwoele zomeravonden. En nu we steeds meer tijd rondom ons huis doorbrengen, kunnen we het buitenleven in eigen tuin beter maar zo comfortabel mogelijk maken. Harol, specialist en trendsetter in zonweringen, biedt jou de mogelijkheid om thuis dat sfeervolle terras te creëren waar je de hele dag buiten kunt vertoeven met het comfort van binnen. 

Fijne sfeer
Eén van de manieren om je tuin sfeervol te maken én meteen een fijne schaduwplek te creëren, is het ophangen van een zonnescherm. Harol maakt elektrische zonweringen op maat en komt met verschillende designs aan ieders wensen tegemoet. Voor elke terras en gevel is er een passend scherm. Er is daarnaast een ruime keuze aan kleuren en materialen voor zowel de doeken als de armen, waardoor de zonwering perfect afgestemd kan worden op iedere woning en stijl. 

Optimaal comfort
De nieuwe, duurzame zonneschermen creëren niet alleen gezelligheid en schaduw, maar beschermen ook tegen schadelijke uv-stralen. Ook beschermt het doek tegen de hitte, waardoor het terras én je woning op natuurlijke wijze gekoeld blijven. Dit maakt de high-end zonneweringen niet alleen een eye-catcher in je tuin, maar zij zorgen ook dat je op een veilige en gezonde manier kunt genieten van je terras.

Meer schaduw én verlichting
De schermen van Harol zijn met verschillende opties te upgraden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sierrand (vario-volant) aan de voorkant te bevestigen, die naast meer sfeer, ook meer schaduw creëert bij een laagstaande zon. Zelfs als de zon onder is, kan een zonnescherm een toevoeging zijn aan je terras. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om dimbare directe of indirecte ledverlichting in de zonneweringen te integreren, zoals in de armen, kast of in de voorlijst. Hierdoor creëer je ook in de avond maximale sfeer en kun je tot in de late uurtjes blijven borrelen in je ‘tuinkamer’.

Montagemogelijkheden
Alle schermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren en te bedienen. Er is keuze uit meerdere montagemogelijkheden via inbouw, tegen de muur (of onder het plafond) en er zijn verschillende kasttypen beschikbaar. Uniek aan de zonneweringen van Harol is de innovatieve techniek met ‘Invisibly Wired’ armen, een exclusieve en zeer luxueuze afwerking waarbij staalkabels niet langer meer zichtbaar zijn. De nieuwe zonneschermen zijn getest op het 25 jaar lang twee keer per dag openen en sluiten, hierdoor heb je gegarandeerd lang plezier van een Harol zonnescherm.

Over Harol
In zeventig jaar ontwikkelde Harol zich tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, rolluiken, screens en buitenlevenoplossingen in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt in de fabriek in Diest (België) en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast maken ze gebruik van de meest hoogwaardige materialen, zodat je jarenlang plezier beleeft aan een Harol-oplossing. Hiervoor doet Harol lang onderzoek en kiezen zij alleen voor de beste oplossingen in functionaliteit, kwaliteit en design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist