zonneschermen van Harol

Buiten met het comfort van binnen

Na maanden binnen zitten, kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we weer buiten van de eerste zonnestralen kunnen genieten. Met de lente voor de deur is dit hét moment om je tuin alvast klaar te maken voor die warme, zwoele zomeravonden. En nu we steeds meer tijd rondom ons huis doorbrengen, kunnen we het buitenleven in eigen tuin beter maar zo comfortabel mogelijk maken. Harol, specialist en trendsetter in zonweringen, biedt jou de mogelijkheid om thuis dat sfeervolle terras te creëren waar je de hele dag buiten kunt vertoeven met het comfort van binnen. 

Fijne sfeer
Eén van de manieren om je tuin sfeervol te maken én meteen een fijne schaduwplek te creëren, is het ophangen van een zonnescherm. Harol maakt elektrische zonweringen op maat en komt met verschillende designs aan ieders wensen tegemoet. Voor elke terras en gevel is er een passend scherm. Er is daarnaast een ruime keuze aan kleuren en materialen voor zowel de doeken als de armen, waardoor de zonwering perfect afgestemd kan worden op iedere woning en stijl. 

Optimaal comfort
De nieuwe, duurzame zonneschermen creëren niet alleen gezelligheid en schaduw, maar beschermen ook tegen schadelijke uv-stralen. Ook beschermt het doek tegen de hitte, waardoor het terras én je woning op natuurlijke wijze gekoeld blijven. Dit maakt de high-end zonneweringen niet alleen een eye-catcher in je tuin, maar zij zorgen ook dat je op een veilige en gezonde manier kunt genieten van je terras.

Meer schaduw én verlichting
De schermen van Harol zijn met verschillende opties te upgraden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sierrand (vario-volant) aan de voorkant te bevestigen, die naast meer sfeer, ook meer schaduw creëert bij een laagstaande zon. Zelfs als de zon onder is, kan een zonnescherm een toevoeging zijn aan je terras. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om dimbare directe of indirecte ledverlichting in de zonneweringen te integreren, zoals in de armen, kast of in de voorlijst. Hierdoor creëer je ook in de avond maximale sfeer en kun je tot in de late uurtjes blijven borrelen in je ‘tuinkamer’.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist