Harol terrasoverkappingen

Geniet al in het voorjaar van je tuin

Zonnige dagen, we zijn er dol op. De zomer kan voor ons niet snel genoeg beginnen! Het liefst zitten we elke dag in onze tuin. Maar wat doen we met die koude avonden en af en toe een voorjaarsbuitje? Met een terrasoverkapping geniet jij ook in het voorjaar van het buitenleven. Van lamellendaken tot pergola’s: geniet maximaal van je tuin met Harol.

 

Een luxe uitstraling
Een lamellendak is ideaal voor het voor- en najaar. De stand van de lamellen kun je namelijk naar wens aanpassen. Zo laat je overdag de zon door en zodra de zon weg is sluit je het dak om de warmte te behouden. In tegenstelling tot andere lamellendaken, schuift het dak van het unieke Brera model van Harol volledig open en dicht. Op deze manier geniet je maximaal van zowel de zonnige dagen als van beschutting tegen een buitje en wind! Het strakke, verfijnde design van de Brera zorgt ook nog eens voor een luxe uitstraling.

Strak design
Een andere optie is een patio met vouwdak. Net als lamellendak Brera, kan een vouwdak volledig open of gesloten worden. Ga jij voor een strak en stijlvol design? Kies dan voor een volledig horizontaal vouwdaksysteem zoals de Nomo of Rialto van Harol. Ze zijn perfect voor de weersomstandigheden van de lente. Wanneer er een buitje valt, loopt het water namelijk slim weg dankzij de gebogen doekprofielen. Als je het vouwdak openzet, geniet je ook in het voorjaar maximaal van de zon.  

Een ware eyecatcher
Wil jij een ware eyecatcher in je tuin? Ga dan voor een pergola zoals de AIR van Harol. In tegenstelling tot een lamellendak of vouwdoek, rolt het doek van een pergola volledig op in de kast. Zo blijft het doek jarenlang mooi. Het strakke en windvaste doek zorgt voor een moderne look & feel. Ook biedt het afsluitingsdoek beschutting en bescherming tegen kou en wind. Door de geïntegreerde waterafvoer hoef je niet naar binnen te vluchten want je blijft droog zitten bij een voorjaarsbuitje.

Stijlvolle upgrades
Voor alle terrasoplossingen van Harol zijn er verschillende upgrades mogelijk. Dankzij dimbare ledverlichting en storelight verwarming blijft het ook in de avonden heerlijk vertoeven in een knusse sfeer. Met glazen schuifwanden ben je op frissere dagen extra beschermd tegen wind. Door deze stijlvolle upgrades is het comfortplaatje helemaal compleet en geniet je ultiem van je tuin!

Over Harol
In zeventig jaar ontwikkelde Harol zich tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt in de fabriek in Diest (België) en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Met het bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’ zet Harol zich actief in om een beweging te starten naar een groenere toekomst en te kiezen voor duurzame oplossingen. Ze kiezen voor de beste oplossingen in functionaliteit, kwaliteit en design, zodat je jarenlang plezier beleeft aan een Harol-oplossing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist