Duurzame terrasoverkapping van Harol

Brera, een buitengewone buitenleefruimte

Het beste uit het buitenleven halen, dat is wat de nieuwe terrasoverkapping van Harol doet. Het strakke lamellendak Brera kan volledig openschuiven voor maximale lichtinval en warmte, maar biedt tegelijk alle comfort bij minder weer. Zo creëer je een multifunctionele, duurzame buitenleefruimte op maat van elk seizoen.

Als verlengstuk aan de woning of losstaand in de tuin, met Brera tekent Harol voor een uniek stukje buitenleefruimte. Het dak kan volledig openschuiven om alle warmte en zonlicht binnen te laten, ook tijdens de wintermaanden, zonder dat de bijeengevouwen lamellen het zicht belemmeren. Uiteraard kan je het dak ook volledig sluiten voor een maximale bescherming tegen zonlicht, uv-stralen, wind en regen. Het strakke, vlakke design van Brera – zonder zichtbare bevestigingselementen – komt dan mooi tot zijn recht.

Het dak sluiten kan automatisch dankzij sensoren die de stand van de lamellen zelf regelen. Bovendien sluiten de lamellen aan op de gootprofielen die het overtollige water afvoeren via de poten. Zo is er minder kans op waterinfiltratie, zelfs wanneer de lamellen gekanteld staan. Naast de uitrusting met sensoren, voorziet Harol nog meer opties voor een buitenleefruimte op maat: zonwerende screens, glazen wanden, ledverlichting en verwarming.

Brera laat zich met zijn uitgekiend ontwerp gemakkelijk installeren. Ook is de nieuwe terrasoverkapping erg duurzaam met materialen die voor 99% recycleerbaar zijn en met een zeer laag energieverbruik (voor het bedienen van ventilatie, verwarming, verlichting en verkoeling).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist