Conform Myplace

Geef je comfortzone een soundtrack

De Zweedse stoelmakers van Conform zijn volledig gespecialiseerd in het maken van schitterende fauteuils met een oogstrelend design, waarbij de functionaliteit voorop staat.

Het design bij Conform van elke relaxfauteuil komt tot stand door gerenommeerde designers. Dat ziet u terug tot in de kleinste details. Het unieke van de Conform relaxfauteuils is, dat het schitterende design hand in hand gaat met een onovertroffen zitcomfort.

Geef je comfortzone een soundtrack met Myplace Het geluidssysteem in Myplace is ontworpen in Zweden en uniek voor Conform. Zorgvuldige plaatsing van de speakers maakt dat het geluid zich volledig concentreert op de zittende persoon in de stoel. Deze soundtrack blijft binnen je comfortzone met een geïntegreerd geluid systeem zo geavanceerd als de stoel zelf. Myplace brengt je comfort op een heel nieuw niveau. Het is een onberispelijke luisterervaring in harmonie met Zweeds vakmanschap

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist