Waarom zouden consumenten bij u kopen?

En niet bij uw concurrent

Waarschijnlijk kent u 101 redenen waarom een consument bij u het beste af is. Ten slotte staat u altijd voor uw klanten klaar, hebt u goede prijzen en verstand van uw vak, krijgen ze bij u garantie en zijn uw producten top!

Het vervelende is echter dat uw concurrent dat ook vindt. Ook daar zal beweerd worden het beste af te zijn en geef ze eens ongelijk! Geen enkele ondernemer zal over zichzelf zeggen dat er iets niet goed is, maar alleen roepen dat je voor consumenten klaar staat, is wel een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt!!

Het 5 sterrenkeurmerk zal u helpen om uzelf geloofwaardiger te onderscheiden op service niveau.

Er zijn inmiddels behoorlijk veel keurmerken op basis van de kwaliteit van producten. Er is echter maar één keurmerk op service niveau. Met het 5-sterrenspecialist keurmerk geeft u aan dat u bereid bent om net een beetje harder te lopen voor uw klanten en voor ze klaar te staan. Zelfs als er iets mis gaat. Veel ondernemers geven het wel aan; bij ons is ouderwetse service nog heel normaal! Met het 5-sterrenkeurmerk benadrukt u die service en brengt u het geloofwaardiger omdat niet u, maar wij het over u zeggen.

Als het slechts één order extra oplevert heeft het al zin!

U hebt van ons raamstickers gekregen, u kunt het 5-sterrenlogo op uw website plaatsen. We hebben een offerte bijlage welke u mee kunt sturen en hierbij wordt extra uitgelegd wat uw meerwaarde als erkend 5-sterrenspecialist is. Tevens hebben we onlangs een animatie uitlegfilm gemaakt welke u gratis kunt gebruiken.

80% van al uw potentiele klanten kunt u zelf wel overtuigen, u bent tenslotte de beste verkoper en uw onderneming zit goed in elkaar. Echter rendement zit in kleine dingen. Het gaat juist om het percentage dat afhaakt. Daar is namelijk winst te behalen. Als u bij iedereen aangeeft dat u niet alleen voor ze klaar staat, maar dat u als 5-sterrenspecialist daar ook op gecontroleerd wordt hebt u al een extra verkoop argument. Veel belangrijker is om te beseffen dat uw potentiële klant niet in uw showroom beslist, maar thuis aan de tafel waar alle opgevraagde offertes naast elkaar liggen.

Jammer dat u als verkoper er dan niet meer bij bent. Gelukkig kunt u ze een geheugensteuntje meegeven. Het 5-sterrenspecialist certificaat, waarin uw 5 sterke punten nog even worden benadrukt! *Goed advies *Vakmanschap * Kwaliteit *Service *Garantie

Baat het niet, schaadt het niet

Mijn stelling is dat er niemand besluit om niet bij u te kopen doordat u extra service probeert te garanderen. Echter kan het net wel het druppeltje van de spreekwoordelijke emmer zijn om toch voor u te kiezen!!

Gebruik deze hulpmiddelen en onderscheid u zelf!

Let er wel op dat consumenten een klacht kunnen indienen als u uw beloften niet nakomt. Bij te veel klachten en/of grove overtredingen zullen wij u het keurmerk ontnemen! 

Wilt u hulp? Neem dan contact op met uw branchemanager! 

 

 

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist