Dyson introduceert elektrische dweil

WashG1

Vandaag onthult Dyson zijn nieuwste stofzuigertechnologie, ontworpen om nat en droog vuil in één keer op te zuigen voor een hygiënische reiniging van harde vloeren, in grote ruimtes. Met een schoonwatertank van 1 liter voor vloeren goed voor 290 m² maakt de Dyson WashG1 gebruik van een combinatie van hydratatie-, absorptie- en extractietechnologieën om nat en droog vuil in één keer te verwijderen, waardoor het automatisch wordt gescheiden, zodat het onderhoud hygiënischer is.

Charlie Park - Vice President van Dyson Home Engineering bij Dyson:
“De meesten van ons stofzuigen ons huis regelmatig. Maar hoewel nat reinigen wereldwijd als een noodzakelijke klus wordt beschouwd, weten velen van ons niet waarom we dit doen, afgezien van het vage idee van hygiëne. Reinigen met water is zelfs essentieel om te rehydrateren en hardnekkige, opgedroogde vlekken te verwijderen. Door de jaren heen is er een breed scala aan reinigingsmethoden voor natte vloeren ontstaan om te helpen deze klus aan te pakken, maar de verwachtingen van gebruikers blijven vaak onvervuld als het gaat om het verwijderen van vlekken, de zuigprestaties en de vloerafwerking. Dyson-ingenieurs lossen de problemen op die anderen negeren en wij gedijen op de uitdaging om betere technologie te creëren. De Dyson WashG1 is hiervan het resultaat; onze eerste stofzuiger met dweilfunctie die harde vloeren goed en hygiënisch wast.”

 

Sterk absorberende, tegengesteld draaiende borstels
Twee afzonderlijk aangedreven borstels draaien in tegengestelde richting aan elkaar, terwijl een pomp met pulsmodulatie het water gelijkmatig verdeelt over 26 nauwkeurig gepositioneerde hydratatiepunten, over de volledige breedte van elke borstel.

Elke borstel bestaat uit een zeer absorberende microvezel, met 64.800 vezels per cm2. Deze combinatie van microvezels met hoge dichtheid en consistente toepassing van schoon water zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen worden geabsorbeerd, terwijl droog vuil, afval, ingedroogde vlekken en haar worden omhuld door miljoenen vezels. Door twee borstels aan de voor- en achterkant van de machine te plaatsen, kan je langere tijd op de vlek blijven staan bij elke beweging, voor krachtige en snelle vlekverwijdering.

Baanbrekende scheidingstechnologie voor hygiënisch onderhoud
De unieke scheidingstechnologie van Dyson verdeelt vuil en vies water bij de bron, voor een hygiënische verwijdering zonder aanraking. Vuil water wordt uit de borstels gehaald door middel van duurzame extractieplaten, terwijl secundaire borstelstangen met nylon borstelharen vuil van de microvezelborstels verwijderen en het rechtstreeks in een verwijderbare vuilbak werpen.

De vuilbak is ontworpen met een maaswijdte van 500 micron om vuil water van het grote vuil te scheiden. Aangedreven door een extractiepomp wordt het vuile water onmiddellijk opgevangen in een vuilwatertank met een inhoud van 0,8 liter, zonder dat er groot vuil door de machine kan stromen. Door het vuil in de kop van de machine te houden en het vuile water in een aparte tank, is een eenvoudige en hygiënische afvoer mogelijk. Om het onderhoudsgemak voor gebruikers verder te ondersteunen, is de Dyson WashG1 ontworpen zonder scherpe interne oppervlakken of spleten, om de ophoping van vuil in de machine te helpen verminderen. Beide watertanks zijn ontworpen met grote openingen voor eenvoudig onderhoud en reiniging.

Na gebruik spoelt de zelfreinigende modus beide borstels met schoon water op de hoogste booststand, waardoor het hele systeem wordt doorgespoeld ter voorbereiding op de volgende reiniging.

Aangepaste hydratatiecontrole voor een optimale vloerafwerking
De Dyson WashG1 is ontworpen met hydratatiecontrole tijdens gebruik, waardoor consumenten het vereiste hydratatieniveau kunnen selecteren op basis van het type vuil, de vloer of persoonlijke voorkeur. De lage, gemiddelde en hoge modi werken elk continu zodra ze zijn geselecteerd, om respectievelijk een hoger hydratatieniveau te bieden. Elke modus beschikt ook over drie extra gevoeligheidsinstellingen, zodat eigenaren deze kunnen afstemmen op hun individuele schoonmaakbehoeften. Een aparte boost-modusknop zuivert elke borstel met de maximale hoeveelheid hydratatie wanneer hij wordt ingedrukt, voor het verwijderen van hardnekkig vuil en opgedroogde vlekken.
 

Wendbaarheid en reiniging van rand tot rand
De borstels bestrijken de volledige breedte van de vloerzuigmond, waardoor reinigen van rand tot rand, tot in de hoeken, mogelijk is. De Dyson WashG1 is ontworpen met twee motoren die in elke microvezelborstel zitten en in tegengestelde richtingen draaien, zodat ze in beide richtingen reinigen.

Voor een optimale wendbaarheid hebben de ingenieurs van Dyson elke motor zo afgesteld dat deze met een consistente snelheid draait in overeenstemming met de geselecteerde hydratatiemodus, waardoor de machine moeiteloos over de vloer kan glijden terwijl het simultaan schoonmaakt. Dankzij de technologie van de Dyson Omni-glide zorgen de zwenkwielen voor extra balans en gewichtsondersteuning, terwijl de lage hoogte van de vloerzuigmond ervoor zorgt dat het gemakkelijk onder meubels kan reiken

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist