Rolf Benz MIOKO

karaktervolle modulaire bank

De bank Rolf Benz MIOKO is een elegante allrounder. Verschillende modelvarianten en moderne, monochrome kleurwerelden creƫren indrukwekkende sfeerbeelden in elke woonomgeving. Met de bijpassende tafels Rolf Benz KIO ontstaat een harmonieus living-ensemble.

Van ingetogen tot expressief in wit, blauw of terra. Door zijn elegantie en lichtheid biedt hij talloze combinatiemogelijkheden voor de meest uiteenlopende indelingen.

Een zacht, doorlopend zitkussen verleent het meubilair zijn bijzondere helderheid, en een extra hoofdsteun zorgt voor het hoogste comfort. Met de stoffering "Classic", de opzettelijk nonchalante variant "Lounge", twee zitdiepten en -hoogten evenals verschillende rugkussens komt Rolf Benz MIOKO tegemoet aan individuele voorkeuren

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist