JEE-O FIRE

open vuur voor buiten en binnen

JEE-O by Lammert Moerman gaat verder met levensgenieten dit voorjaar. Met trots presenteert zij de JEE-O FIRE serie, designed by Hugo van Hooff, een nieuwe verplaatsbare open haard lijn die goed aansluit bij haar luxe, comfort en design producten. Het minimalistisch ontwerp vormt de basis van deze serie, die gemaakt is uit Cortenstaal. Kenmerk hiervan is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. Een robuust en krachtige uitstraling valt direct op bij dit onverwoestbare materiaal, dat van nature een warme uitstraling heeft. Creëer uw eigen warmtebron, uw eigen fire place, buiten in de tuin of binnen in huis. Of nog beter, een plaats aan de rivier of op het strand spreekt helemaal tot de verbeelding. Bij uw favoriete bar of restaurant bijvoorbeeld of juist in een uiterst vrije, landelijke omgeving. Deze design Cortenstaal open (buiten)haarden, genoemd naar Nederlandse plaatsen met strand en zee, zorgen namelijk voor een ultiem warmte gevoel. Het echte cocoonen kan beginnen. Terug naar het oergevoel van vuur maken en het 'fikkie stoken'...Natuurlijk brand effect

Verwarmen in de buitenlucht of binnen in huis, het kan dus allebei. Gebruik echt hout in het midden voor een natuurlijk brand effect buiten, het 'echte vuur' maken. Vullen met bio-ethanol gel brandstof is de andere mogelijkheid en daardoor veilig voor gebruik binnen. De modellen staan bovendien altijd van de grond geplaatst. Uiteraard is het wel voor eigen risico. In plaats van hout kan binnen een JEE-O FIRE model goed gedecoreerd worden met vuurvaste stenen. Een natuurlijke luchtafvoer is hierbij wel belangrijk voor een goede trek. Er is keus uit maar liefst vier varianten om een prachtig open haard vuur in te maken.

Kijk voor meer informatie op https://www.jee-o.eu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist