Deze gesloten gashaard heeft het meest innovatieve en realistische vuurbeeld. U kunt dit vuur niet onderscheiden van een echt houtvuur en met het optionele opgloeiende vuurbed creëert het een fantastische en warme ambiance. Standaard wordt de achterwand uitgevoerd met een glad zwart oppervlak. Maar optioneel behoren een zwarte wand met ribben, steenmotief of spiegelende zwarte panelen ook tot de mogelijkheden. De haard wordt geleverd met twee afwerkvarianten. U kunt het plateau aan laten sluiten tot de ruit, maar ook worden trimlijsten van 50 mm standaard meegeleverd. De bediening vindt plaats via de bekende I-Mode. Hiermee kunt u de twee branders onafhankelijk schakelen en het geheel laten moduleren. U bespaart hiermee niet alleen het gasverbruik, maar ook de warmteafgifte kan tot 60% worden teruggedrongen. Wilt u de haard bedienen met uw telefoon of tablet, laat u hem dan uitvoeren met de WiFi module. De ruit kan uitgevoerd worden in ontspiegeld glas zodat u minimale spiegeling in de ruit heeft. Op deze manier krijgt het toestel de uitstraling van een echte open haard. De haard is zowel in Front, Hoek als Panorama uitvoering leverbaar.

Het familiebedrijf Helex BV is ruim 50 jaar actief in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van sfeerverhogende verwarmingsproducten. Helex ontwikkelt haar producten in een modern laboratorium waarna de toestellen door het keuringsinstituut van diverse keurmerken worden voorzien, hetgeen borg staat voor kwaliteit en veiligheid. Voor de verkoop van haar sfeerverwarmingsproducten heeft Helex een select dealernetwerk geformeerd, stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail! Alle dealers worden door Helex persoonlijk en vakkundig begeleid zodat een hoog niveau van technische en commerciële know-how altijd gegarandeerd blijft.


Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist