Harrie Leenders houtopslag

Woodbee

og nooit was de houtopslag voor een haard zo origineel en decoratief als deze Woodbee. De Woodbee is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door de ervaren haardbouwers van Harrie Leenders. Als materiaal hebben zij het authentieke cortenstaal gebruikt dat in iedere (tuin)architectuur past.

Afhankelijk van het stookgedrag wordt de Woodbee opgebouwd uit één, drie of zelfs meer elementen. Een element, dat de zeshoekige vorm van een honingraat heeft, is 86 cm breed en 99 cm hoog.
Door meerdere honingraten op elkaar te stapelen ontstaat een hippe houtopslag die zelfs als afscheiding kan worden benut van terras naar tuin.
Verstoppertje spelen: als niet alle honingraten met hout worden gevuld ontstaat er een heerlijk schuilplekje voor de kids.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist