Harrie Leenders houtkachels

Ysen

De haardenbouwers van Harrie Leenders introduceren, na een lange periode van research en ontwikkeling, de nieuwe gesloten houtkachel Ysen. Ysen valt op door de dominante vormgeving en de materiaaltoepassing. Mede hierdoor is de haard prominent aanwezig in de ruimte.

De vorm van Ysen valt op door de verschillende vlakken en facetten. Vanuit elke hoek ziet de Ysen er anders uit. De lijnen van de Ysen hebben verschillende richtingen zodat het zware exterieur een lichte speelsheid krijgt. De manshoge haard is maar liefst 176 cm hoog.

Iseren is een oud Germaans woord voor ijzer. Voeg daar een Brabants accent aan toe en je hebt Ysen. Alles aan de Ysen straalt ijzer uit; van de grote ijzeren deur tot aan de details zoals de luchtschuif en deurhendel, beiden uit een massief stuk ijzer gefreesd.

Ysen is een hoge haard waarbij het hoge vuur goed zichtbaar is. Voor een optimaal vuur hebben de haardenbouwers een geheel nieuwe branderkamer ontwikkeld. De nieuwe techniek zorgt ervoor dat het vuur lang en rustig brandt.

Kleuropties: Ysen bruin met een zwarte deur, Ysen zwart met een grijze deur of de compleet zwarte variant. Meerdere kleuren kunnen op aanvraag worden geproduceerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist