Barbas houthaarden

Cuatro

Het is herfst. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter, maar vooral ook guurder en grijzer. Nog even en de winter komt. Dé tijd bij uitstek om het binnen éxtra comfortabel en behaaglijk te maken. Gezellig in alle rust op de bank met een goed boek, of samen genieten van een heerlijk glas wijn voor een knisperend houtvuur. Een droom? Níet met een Barbas houthaard. Laat u betoveren door het prachtige vlammenspel en maak uw droom dít seizoen nog werkelijkheid.
Over Barbas
Vuur heeft een rijke traditie bij Barbas, die terug gaat tot 1976. Vandaag de dag is Barbas hét merk voor houtgestookte haarden, volledig ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. Milieu staat hoog in het vaandel. Naast een uitgesproken aandacht voor het ecologische aspect bij het gebruik van de haarden, waakt Barbas erover ook bij de constructie duurzame materialen en processen toe te passen. Grondig intern onderzoek naar het verbrandingsproces heeft geleid tot een optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere uitstoten. Barbas is er trots op dat hun haarden qua rendement en emissie voorbereid zijn op de huidige en de te verwachte Europese emissienormen (CE en Flamme Verte). Al deze verborgen techniek, laat zich echter heel eenvoudig aansturen. Barbas houthaarden kennen een duidelijke en logische bediening. Gemak dient de mens.

Barbas Cuatro
Behaaglijke warmte én sfeer? Een hoog rendement én een strakke vormgeving? Dat is de houtgestookte inbouwhaard Cuatro van Barbas ten voeten uit! Ten opzichte van een traditionele open haard biedt Cuatro dankzij een geavanceerde verbrandingstechniek en een optimaal geïsoleerd interieur een voelbaar hoger rendement. Daarbij verloopt de verbranding veel schoner en milieuvriendelijker.

Strak design
Kenmerkend voor de Cuatro is een riant glasoppervlak voor een optimaal zicht op het vuur. De vormgeving is strak, zonder overbodige details. De handgreep is vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in het design en de Cuatro heeft een vlakke stookbodem. Een ijzersterke inbouwhaard, naar keuze met of zonder kader, die ook in bestaande vuurplaatsen ingebouwd kan worden.
Cuatro: een aantrekkelijke alleskunner.
En 100% Dutch Design!

Drie modellen
Cuatro is verkrijgbaar in drie modellen, met verschillende afmetingen: de bescheiden Cuatro 60, de iets grotere Cuatro 70 en de royale Cuatro 80; beginnend vanaf een vermogen van 6 kW, oplopend tot de Cuatro 80 die met zijn vermogen van 12 kW zelfs de allergrootste ruimte verwamt. Cuatro is optioneel verkrijgbaar met een convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een snelle verdeling van de warmte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist