Barbas Houthaarden

Unilux 200 en 300

Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door vuur. En nog altijd gaat er voor de liefhebbers van ‘echt' vuur niets boven het traditionele vlammenspel van een open haard. Knapperende houtblokken waar je af en toe even in moet poken om het vuur weer op te laten laaien. Behaaglijke warmte en sfeer gaan hand in hand. Oók nu de open haard tegenwoordig vaak achter glas schuil gaat, wat voor een hoger rendement, een minimale stofemissie en schonere verbranding zorgt. En dat is nu precies waar de houtgestookte haarden van Barbas voor staan: maximale sfeer, minimale milieubelasting. En: 100% Dutch Design.Unilux 200 en 300
Dit najaar introduceert Barbas twee nieuwe inzet-houthaarden: de Unilux 200 en Unilux 300. De Unilux 200 is een moderne hoekhaard, leverbaar in een linkse en rechtse uitvoering. De Unilux 300 heeft een driezijdig glasvlak om vanuit nóg meer hoeken in de woonkamer optimaal zicht op het vlammenspel te hebben. Beide inzethaarden hebben een bijzonder strak uiterlijk met een vrijwel onzichtbare geïntegreerde handgreep én een ‘zwevende' glasdeur van - heel apart - zwart gescreend glas. Dit maakt de haarden tot échte hot spots in huis. Eigentijds en tijdloos tegelijk.

De inzethaarden Unilux 200 en 300 hebben de juiste afmetingen om als vervanghaard in bestaande vuurplaatsen toegepast te worden. Ideaal, want ze bieden ten opzichte van een échte open haard natuurlijk een aanmerkelijk hoger rendement, terwijl de verbranding veel milieu­vrien­de­lijker verloopt.

Meesterwerk
Barbas kent geen serieproductie en heeft dus geen haarden op voor­raad. Elke haard wordt namelijk precies volgens de eisen en wensen van de klant gebouwd en is een persoonlijk meesterwerk van de monteur. Met de volledige productie in eigen beheer, kunnen vanuit 115 basis­model­len tot wel 16.000 verschillende en dus unieke haarden ontstaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist