Somfy garagedeurmotoren

Dexxo Pro RTS

Met gepaste trots introduceert Somfy haar Dexxo Pro RTS garagedeurmotor. Twee krachtige motoren van 8ooNm en 1000Nm die toepasbaar zijn op vele typen garagedeuren. De motor is uitvoerig getest tot 90.000 cycli en heeft een garantietermijn van maar liefst 5 jaar.Men hoeft bij regen voortaan niet meer de auto uit, met één druk op de knop van de afstandbediening open je de garage en doet de verlichting aan. De Dexxo Pro RTS kent vele persoonlijke instellingsmogelijkheden voor de consument. Op de motorkap geïntegreerd bevindt zich één verlichtingspunt en is er een uitbreidingsmogelijkheid voor externe verlichting (voor bijvoorbeeld de tuin, hal of garage). De motor is eenvoudig te installeren en motoriseert (ook bestaande) garagedeuren tot 15m². De krachtige, fluisterstille motor is onderhoudsvrij en eenvoudig te monteren. De Dexxo Pro RTS kan zowel de toepassing met riemrail als de (zware) kettingrail aandrijven. De rails zijn leverbaar in 2 lengten.

Onder de robuuste motorkap bevindt zich een LCD scherm dat via een gebruiksvriendelijk programma feedback geeft op programmeerhandelingen. De ‘zelf learning module' maakt het mogelijk om binnen 90 seconden, op eenvoudige wijze, de motor automatisch in te leren. De ingebouwde (regelbare) obstakeldetectie van de motor, stelt zelfstandig de eindpunten vast en corrigeert periodiek(???). Dit geeft de installateur ter plaatse vele voordelen en gemakken.

De Dexxo Pro RTS kent een groot assortiment aan accessoires zoals:
• veiligheidsvoorzieningen,
• mechanische aanpassingen en
• draadloze bedieningen.

Zo is er bijvoorbeeld een modern vormgegeven oranje veiligheidslicht, aangestuurd door de motor. Deze is wettelijk verplicht indien een garagedeur direct aan de straatzijde grenst. Ook in het assortiment een vaste draadloze wandschakelaar en een speciale RTS noodbatterij indien er plots een stroomstoring voordoet. Een veilig idee.

Bedienen kan met elke Somfy RTS afstandsbediening. Standaard worden er 2 exemplaren meegeleverd van de Keytis 2 RTS/ KeyGo RTS. Ook leverbaar, een draadloos codepaneel waarin de gebruiker(s) zelf hun gewenste pincodes kunnen programmeren.
De Dexxo Pro RTS garagedeurmotor is een logische uitbreiding op het Home Motion concept van Somfy. Of het nu gaat om binnen- of buitenzonwering, rolluiken, gordijnrails of verlichting: u heeft volledige controle over uw huis met één afstandsbediening.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist