Woonbeurs Amsterdam 2009

Ruim 80.000 bezoekers

De Woonbeurs Amsterdam, dé opening van het nieuwe woonseizoen, verwelkomde dit jaar ruim 80.000 bezoekers. Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober 2009 stond de Amsterdam RAI in het teken van binnen- en buitenwonen in alle stijlen. Meer dan driehonderd vooraanstaande woonmerken deelden hun expertise met woonliefhebbers.

De Woonbeurs Amsterdam ontving op de openingsdag haar 1,5 miljoenste bezoeker sinds de eerste editie in 1993. Sowan Mumcuyan uit Rotterdam, die met zijn gezin bij de deur werd verwelkomd door de organisatie van de Woonbeurs Amsterdam, kreeg een wooncheque ter waarde van € 10.000. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door CBW-erkende woonwinkels.

De bezoeker werd dit jaar in de watten gelegd met veel persoonlijke aandacht en advies. De levensgrote huizen en terrassen van de woon- en buitenbladen trokken veel bekijks. In de nieuwe Outside hal presenteerden professionals zich op het gebied van buitenwonen.

Maandag 28 september introduceerde de Woonbeurs Amsterdam een Vakdag voor woonprofessionals. Ruim 5000 ontwerpers, stylisten, fabrikanten, journalisten, detaillisten en andere woonprofessionals ontmoetten elkaar en wisselden ervaringen uit. Eregast Paola Navone sloot een rij lezingen af in het Woontheater, die dit jaar voor het eerst op de beursvloer werd gepresenteerd.

Tijdens de 17de editie van de Woonbeurs Amsterdam werd de Woonbeurs Pin uitgereikt aan Wim en Jorre van Ast van meubelfabriek Arco en won Loods 5 de prijs van Beste Stand.

In 2010 vindt de Woonbeurs Amsterdam plaats van 25 september tot en met 3 oktober.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist