Nuki Smart Lock

Gedaan met heen-en-weer lopen

Met het naderen van de lange weekends en vakanties, de intrede van het mooie weer en - niet in het minst het terugschroeven van de corona maatregelen - komt ook de toeristische sector weer helemaal op gang. Eigenaars van vakantiewoningen, maar evengoed eigenaars die de eigen woning voor korte termijn willen verhuren tijdens deze periode, wrijven zich ongetwijfeld in de handen bij een terugkeer naar hoe het een dikke 2 jaar geleden was. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel: want bij de aanzwengelende verhuur, komt ook de logistiek erachter weer op de proppen. Elke keer zorgen dat zowel verhuurder als huurder op hetzelfde moment ter plaatse geraken om de incheck te regelen, kan vaak een hele opgave zijn. Daar heeft Nuki, de Europese marktleider van slimme toegangsoplossingen, het perfecte antwoord op. Met een slim slot aan de deur kunnen de gasten 24/7 zelf contactloos inchecken.

Vaarwel, sleutelbeheer!
Sleutels kunnen best vervelend zijn. Beide partijen moeten op hetzelfde moment aanwezig zijn om de sleutels te overhandigen en ze hebben de neiging om regelmatig te verdwijnen. Met een Nuki Smart Lock 3.0 aan de deur kan je die voortaan dus helemaal achterwege laten. Je verhuurt de vakantieaccomodatie 100% sleutelloos, want met Nuki wordt de smartphone een intelligente sleutel. Je beheert de toegangsrechten heel eenvoudig via de gratis Nuki-app of het Nuki Web platform. Je stuurt de gasten dan voor de betreffende boekingsperiode een toegangscode waarmee ze zonder tussenpersonen gewoon de deur kunnen openen.

Hoe het werkt
De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder gemonteerd. In bijna alle gevallen hoeft het deurslot hiervoor niet te worden aangepast. Je hoeft alleen maar de gratis Nuki-app op je smartphone en smartwatch te downloaden en de Nuki-app te koppelen aan het Smart Lock op je deur, en je slimme deurslot is klaar voor gebruik. Voor bediening vanop afstand is er wel een Nuki bridge nodig. Daarmee kan je het aangesloten slot aan het Wi-Fi-netwerk koppelen en kan je van overal ‘on the go’ de deur openen indien nodig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist