SketchPaint

Schilder je eigen whiteboard

Met ‘SketchPaint’ is het traditionele whiteboard niet meer nodig. Je kunt met deze geweldige verf het whiteboard nu stijlvol integreren in ieder interieur. Geen whiteboards meer op kantoor die in de weg staan maar een whiteboard geschilderd over de hele muur. Altijd in de buurt wanneer je het nodig hebt. SketchPaint kun je daarom ook perfect toepassen zowel thuis als op kantoor of op school; overal waar je je gedachten en ideeën maar wilt uiten! SketchPaint kun je ook heel goed combineren met MagneetVerf, met een magnetisch whiteboard zijn de mogelijkheden eindeloos.SketchPaint is verkrijgbaar in wit en transparant. De transparante verf kun je over iedere gewenste kleur/ondergrond schilderen. En wanneer je dat doet op een donkere ondergrond gebruik je gewoon krijt-markers in
plaats van de whiteboard-markers. Naast SketchPaint zijn ook SketchMarkers en SketchCleaner verkrijgbaar. Zo kun je direct aan de slag! SketchPaint is een 2-componenten, waterverdunbare lak, gebaseerd op een PU-acrylaat. Je voegt de twee componenten samen wanneer je het gaat gebruiken. Voor een goede werking is één dikke laag doorgaans voldoende. De verf is na 3 tot 4 dagen voldoende uitgehard voor gebruik.

Toepasbaarheid: hoe gladder het resultaat hoe makkelijker het schoon te maken is. Met behulp van een zachte doek of whiteboard-wisser is de marker makkelijk te verwijderen. Hardnekkige markerresten maak je met een vochtige doek of cleaning spray schoon.

Kijk voor meer informatie op https://www.magpaint.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist