Farrow & Ball verf

Een betere wereld voor olifanten

Dit voorjaar zijn er meer dan 250 kleurrijke olifanten van glasvezel te bewonderen in Londen om geld in te zamelen en aandacht te trekken voor de bedreigde Aziatische olifant. Ongeveer 100 olifanten in de parade zijn met felgekleurde, innovatieve designs gedecoreerd door kunstenaars, ontwerpers en beroemdheden. Geverfd met Farrow & Ball's milieuvriendelijke Exterior Eggshell verf. Deze samenwerking staat toe dat Elephant Family, het goede doel achter de Elephant Parade, kosten kan besparen voor de campagne om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor de bedreigde diersoorten. Farrow & Ball's milieuvriendelijke Exterior Eggshell verf is gekozen om zijn milieuvriendelijkheid, hoge kwaliteit en prestaties. Een natuurlijke samenwerking voor een goed doel, het lage VOC gehalte, de verf op waterbasis biedt hetzelfde op het gebied van prestaties en duurzaamheid als zijn equivalent op oliebasis, zonder verschil op het gebied van aanbrengen en aanzicht. En net als het uitgebreide scala aan producten van Farrow & Ball, droogt de Exterior Eggshell verf sneller en is het geurloos.

De olifanten staan in de maanden mei en juni in de straten, parken en pleinen van Londen. Aan het einde van de parade worden de olifanten geveild door Sotheby's -'s werelds beroemdste veilinghuis- en alle opbrengsten worden gedoneerd om het lot van de Aziatische olifant te redden. De Elephant Parade wordt het grootste publieke kunst evenement dat Londen ooit gezien heeft.

Als onderdeel van Farrow & Ball's betrokkenheid bij de parade, werd kunstenaar Sophie Coryndon aangewezen om twee olifanten te ontwerpen en te beschilderen. Sophie staat bekend om haar botanische prints en dit komt tot uiting in de met klaprozen versierde, zittende olifant in de Farrow & Ball kleuren Rectory Red® No.217, Cooking Apple Green® No.32, French Gray No.18, Card Room Green® No.79, Charleston Gray No.243, Red Earth No.64, Railings No.31 and India Yellow No.66.

De tweede (staande) olifant bestaat uit een kleurstelling waarin het nieuwe Farrow & Ball Chelsea behang 'Peony' is verwerkt samen met de kleuren Calamine® No.230, Lamp Room Gray No.88, Pitch Blue® No.220 and Skylight No.205.

De olifanten kunnen gedurende mei en juni bekeken worden. 'Poppy' staat in de Paddington Street Gardens en 'Peony' staat op Fulham Road.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist