Dremel multitools

EZ Change’ systeem

Multitoolgebruikers weten het natuurlijk al lang: de gereedschappen van Dremel zijn ontzettend veelzijdig in gebruik en een onmisbare hulp bij 1001 doe-het-zelfprojecten. Dremel weet nu het snijden, schuren, bewerken, graveren en polijsten met slechts één apparaat nog leuker te maken met de introductie van het nieuwe snelwisselsysteem voor accessoires, genaamd EZ Change. Hiermee kun je nog sneller, gemakkelijker en intuïtiever dan ooit van klus wisselen.

De Dremel 4200 is de eerste multitool waarop je zonder sleutel of spantang accessoires kunt bevestigen. Trek de twee blauwe hendels aan de voorkant van het gereedschap tegelijkertijd naar achteren en je kunt bijvoorbeeld het polijstvilt verwijderen en in plaats daarvan de opspandoorn van de schuurschijven bevestigen. Laat de hendels los en het accessoire zit al stevig vast. De multitool is binnen enkele seconden weer klaar voor gebruik en je kunt verder met de volgende stap. Omdat het nieuwe EZ Change systeem compatibel is met bijna alle 100 Dremel accessoires en hulpstukken, zijn de toepassingsmogelijkheden van de Dremel 4200 praktisch eindeloos.

Kracht gecombineerd met nauwkeurigheid
Het belangrijkste component van de Dremel 4200 is de krachtige motor van 175 W met elektronische terugkoppelingsfunctie. Zelfs voor veeleisende taken zoals het snijden van metaalprofielen of tegels is er gegarandeerd genoeg vermogen. Dit extra krachtige apparaat weegt slechts 570 gram en ligt comfortabel en veilig in de hand. Het softgripoppervlak bij de handgreep zorgt voor gebruiksgemak en balans. Een extra bonus is het precisiemechanisme voor een continue snelheidsregeling van 5.000 tot 33.000 toeren. De Dremel 4200 kan bovendien gemakkelijk worden gebruikt voor materialen als glas, hout of metaal en kan zeer nauwkeurig worden aangestuurd. Vervangbare koolstofborstels en een uitvouwbaar ophangsysteem maken het gereedschap helemaal compleet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist