Bosch gereedschappen

Karwei marketing award


Met de multifunctionele PMF 180E Power Tool wint Robert Bosch opnieuw een Karwei Marketing Award. Dit keer voor de meest succesvolle introductie van 2008. In eerdere jaren won Bosch de prijs al twee keer in de categorie ‘totale ondersteuning’. De PMF 180E Power Tool wordt door inkopers en detaillisten gezien als symbool van de vele succesvolle innovaties die Bosch in 2008 introduceerde. Het winnende product sluit aan bij de toenemende gemakstrend. De PMF 180E maakt het mogelijk te zagen, schuren, schrapen en slijpen met slechts één apparaat. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Karwei in Huis de Voorst in Eefde.


De producten van Bosch staan vooral bekend om hun innovatie, kracht en gebruiksgemak. In 2003 introduceerde Bosch de Lithium-Ion-accutechnologie die de Bosch-gereedschappen naast gebruiksvriendelijk ook kleiner en lichter maakt. Met de Lithium-Ion-technologie heeft Bosch een duurzame en gebruiksvriendelijke productlijn op de markt gebracht. In het afgelopen jaar introduceerde Bosch naast de PMF 180E ook de Uneo en Xeo die beide een Lithium Ion-accu hebben.

Mark Bressers, marketingmanager Bosch Power Tools: "Uiteraard zijn wij bij Bosch zeer trots dat we opnieuw de Karwei Marketing Award hebben gewonnen. Deze onderscheiding is voor ons een bevestiging dat we innovatief zijn en blijven en dat zowel onze klanten als onze eindgebruikers de Bosch Power Tools echt waarderen. Bij Bosch Power Tools zullen we ons ook in 2009 met innovatie blijven onderscheiden van andere leveranciers van elektrisch gereedschap.”

In 2009 introduceert Bosch een reeks nieuwe producten die aansluiten bij de kenmerkende duurzaamheid en gebruiksgemak van de Bosch Power Tools. Centraal hierin staan naast de Lithium-Ion-accutechnologie, machines voor decoratieve toepassingen, zoals de verfspuitpistolen PFS.

Bosch won de Karwei Marketing Award al twee keer eerder in de categorie ‘totale ondersteuning’.

Kijk voor meer informatie op: www.bosch.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist