Velux daglichtkoepels

gebogen glas

VELUX presenteert een nieuwe oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar meer daglicht in huis: een lichtkoepel gemaakt van gebogen glas, speciaal voor platte daken. De ‘VELUX koepel gebogen glas’ is het eerste gebogen raam ter wereld van volledig glas dat geschikt is voor alle platte daken. De combinatie van stijlvol design, het gebruik van gebogen glas en de diverse praktische eigenschappen maakt de lichtkoepel tot een duurzame, comfortabele totaaloplossing.

De introductie van de VELUX koepel gebogen glas komt voor veel huiseigenaren op een gelegen moment: de winter is voorbij en de dagen worden langer. Daardoor neemt ons verlangen naar daglicht toe. Daglicht is goed voor ons humeur en productiviteit en de juiste combinatie van ramen in de gevel en ramen in het dak zorgt voor twee keer meer lichtopbrengst.

Met de lichtkoepel helpt VELUX consumenten om de maximale hoeveelheid daglicht in huis te halen.

Beste van bestaande oplossingen
De VELUX koepel gebogen glas combineert het beste van bestaande oplossingen voor platte daken. Bijzonder is de subtiele bolling in het glas, die een uitstekende afvoer van regenwater mogelijk maakt en het zicht naar buiten helder houdt. Verder heeft de koepel alle kwaliteiten van bestaande VELUX lichtkoepels, zoals inbraakwerendheid, een hoge energie-efficiëntie en geluidsisolerende eigenschappen in het innovatieve CurveTech™ design. De geharde buitenruit beschermt de koepel tegen schade door slechte weersomstandigheden, zoals hagel.

De VELUX koepel gebogen glas bewijst zijn waarde overal in huis: van de kinderkamer tot de kamer van een tiener of de keuken. De koepel tovert een gesloten dak om in een zee van natuurlijk licht, waarmee u een stukje natuur in huis haalt. Het geeft niet alleen prachtig uitzicht op de lucht en ‘s avonds op de sterren, maar zorgt ook voor de toevoer van frisse lucht. De nieuwe lichtkoepel is eenvoudig te bedienen met de VELUX INTEGRA® bedieningstablet en door de speciale programma’s opent en sluit de koepel automatisch op vooraf in te stellen momenten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist