Solatube lichtkoepel

weggegeven tijdens Woonbeurs


Voor de familie Parlevliet uit Zeist kreeg hun bezoek aan de Woonbeurs 2008 een extra zonnig tintje. Zij wonnen een compleet Solatube daglichtsysteem inclusief professionele montage. Tv-persoonlijkheid Dennis Mulder, die enkele bekende klusprogramma’s presenteert, overhandigde hen zondagmiddag de waardecheque. Op de Solatube stand van Techcomlight kon men een kaartje invullen en inleveren. Veel beursbezoekers deden dit en maakten zo kans op het winnen van een Solatube 160 DS lichtkoepel. Tegen het einde van

de beurs, op zondagmiddag, trok Dennis, die zelf aan enkele televisie-items voor Solatube heeft meegewerkt, een winnaar uit al die kaartjes.

„Toen ik hoorde dat we de Solatube gewonnen hadden, was ik in de zevende hemel,” vertelt een stralende Paulien Parlevliet. „Olga, onze dochter, was bij de stand blijven staan omdat ze Dennis Mulder herkende. Toen ik doorkreeg waar het Solatube systeem over gaat, bleek dit de perfecte oplossing voor onze situatie.” Op de vraag naar die situatie antwoordt mevrouw Parlevliet: „We laten het systeem inbouwen in een lesruimte, die vanwege de muzieklessen die er gegeven worden hoge eisen stelt aan de akoestiek. We waren op zoek naar een manier om meer licht in de muziekstudio te brengen, zonder daarmee de goede eigenschappen van die ruimte te verminderen. Het Solatube systeem laat het plafond intact en brengt tegelijk daglicht naar binnen.”

De Woonbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement dat gehouden wordt in de RAI teAmsterdam en zich richt op de consument.

Kijk voor meer informatie op: www.techcomlight.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist