Daglichtdimmer

van Solatube

Afstandsbediening maakt inbouw Solatube® daglichtdimmer makkelijk

Nieuwe accessoire zorgt voor lichtkwaliteit binnen handbereik

Dankzij het daglicht van de Solatube® daglichtsystemen kunnen producten in de showroom optimaal en kleurecht worden gepresenteerd. Soms is het echter prettiger om een lager lichtniveau te hebben. Nieuw is daarom de afstandsbediening om de daglichtdimmer in werking te stellen, tijdens bijvoorbeeld een presentatie. Met behulp van een daglichtdimmer kan de lichtbuis (gedeeltelijk) worden afgesloten.

De daglichtdimmer is nu makkelijk vanaf het bureau, vanaf het podium of vanuit de fauteuil te bedienen. Deze afstandsbediening is door Techcomlight, de importeur van Solatube daglichtbuizen, ontwikkeld en geeft de daglichtdimmer een luxe uitstraling. Ook voor de installateur is dit product een grote verbetering.De traploos instelbare daglichtdimmer wordt voorzien van een ontvanger. Dat is makkelijk en bespaart tijd. De afstandsbediening kan op een willekeurige plaats in de ruimte worden neergelegd. Er kunnen acht daglichtdimmers op één afstandsbediening werken, dus dat maakt de installatie nog veel eenvoudiger. Door de design vormgeving is de afstandsbediening geschikt voor representatieve ruimtes. Er zijn drie verschillende modellen leverbaar in twee kleurstellingen. De toepassing van daglicht wordt zo nog aantrekkelijker.

Design naar keuze

De drie types afstandsbediening zijn fraai vormgegeven. De 'Mouse' heeft een gebogen design en is geheel wit of gecombineerd zwart/wit. De kleinste afstandsbediening is de 'Mini' (lengte: 6,5 cm), die geleverd wordt met een handige docking clip. De 'Style' is rechthoekig vormgegeven. Deze is geheel vlak met twee kleine toetsen. De drie producten hebben dezelfde functionaliteit en werken op een silicium cel.

De degelijk uitgevoerde wandschakelaar blijft beschikbaar. Er is nu keuze tussen een wandschakelaar en de afstandsbediening. De schakelaar om het daglicht te dimmen is toepasbaar voor elk type Solatube daglichtsysteem.

Solatube daglichtsysteem

Het Solatube daglichtsysteem dat met een hoogwaardige koepel het daglicht opvangt, bereikt door een superreflecterende lichtbuis (reflectiewaarde 99,7%) elke gewenste ruimte. De zeer platte plafondplaat straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft zo een optimaal visueel comfort. De innovatieve systemen worden veel toegepast in presentatieruimtes en showrooms vanwege de kleurechtheid van het daglicht. De systemen kunnen bovendien buiten deze ruimtes, voor allerlei andere plekken binnen het kantoor, bedrijfspand of huis dienen.

Het maximaal benutten van daglicht vereist hoogwaardig materiaal en uitgekiende technieken. Solatube heeft deze technieken ontwikkeld en gepatenteerd en levert de daglichtbuizen al ruim 20 jaar. Techcomlight beschikt over een netwerk van bijna 400 dealers in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan twee miljoen Solatube daglichtsystemen verkocht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Solatube daglichtsysteem?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist