Voordelen gevelreiniging en impregneren

Uw gevel weer als nieuw

Uw gevel is het aanzicht van uw woning en staat dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf. Niet alleen wind en regen, maar ook uitlaatgassen en vocht zijn schadelijk voor uw gevel. Deze omstandigheden en vervuiling hebben invloed op de conditie van gevels en daken. U kunt ernstige schade voorkomen.

Het is belangrijk dat uw gevel goed wordt onderhouden en schoon blijft. Dit voorkomt grote lekkages en dus reparaties van uw gevel. Wanneer u uw gevel laat reinigen, voorkomt u schade en daarmee gemoeide kosten. Er zijn meerdere technieken om uw gevel te reinigen. Dit is afhankelijk van de aard van de vervuiling. Als uw gevel sterk vervuild is, wordt deze meestal door torbo sandwashing (water met zand) gereinigd. Wanneer uw gevel minder ernstig vervuild is, volstaat hogedrukreiniging met (heet) water.

Na het reinigen krijgt u een mooie gevel terug, maar uw gevel moet ook mooi blijven. Wanneer u uw gevel na het reinigen laat impregneren, blijft deze ook voor lange tijd bestand tegen vocht en vervuiling.

Voordelen van Impregneren/ hydrofoberen
Als uw gevel weer helemaal schoon is of wanneer uw nieuwbouw is opgeleverd, is het mogelijk om uw gevel te impregneren / hydrofoberen. Door te impregneren / hydrofoberen vertraagt u het vervuilingsproces en doorgaans wordt er een garantie van 5 jaar afgegeven. In de praktijk is het reinigen en impregneren / hydrofoberen om de zeven jaar aan te raden. Een gevel die langer schoon blijft en het voorkomen van dure onderhoudskosten zijn al flinke voordelen, maar wist u dat het impregneren ook uw stookkosten ten goede komt? Door gevels en muren te impregneren / hydrofoberen zal niet alleen de levensduur, maar ook de isolatiewaarde van uw woning toenemen.

Een goed advies is goud waard.
Wanneer u overweegt om uw gevel te laten reinigen of Impregneren / hydrofoberen, gaat er niets boven een goed advies. Wanneer u informeert bij een erkend 5-sterrenspecialist weet u zeker dat u kunt rekenen op een eerlijk en go

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist