Sentimo Radiator covers

Nu ook online verkrijgbaar

Met Sentimo creer je in n klik een nieuwe look voor je radiator. Dit merk heeft nu een nieuwe webshop: Sentimo.nl. Hier bestel je eenvoudig iedere gewenste designcover. In de maat en kleur die past bij je woning. Je kunt kiezen uit twee typen: Solid of Groove. Deze laatste heeft een subtiele ‘groef’. De cover past op elke paneelradiator, voor een modern accent in elk smaakvol interieur. Sentimo is verkrijgbaar in 17 eigentijdse kleuren.

Sentimo is eenvoudig en snel te monteren; je doet het helemaal zelf. Eerst plaats je een aantal sterke magneten op de radiator en vervolgens klik je de cover erop. Klaar. In een handomdraai maak je van een gewone radiator een echte designradiator. Je bestelt de designcover, op maat, via www.Sentimo.nl.

Persoonlijk accent
Sentimo radiatorcovers zijn gemaakt van metaal en geleiden de warmte optimaal. Over warmteverlies hoef je je dus geen zorgen te maken. Met deze radiatorcover geef je elke woonruimte iets extra’s. Niet alleen een designkeuken of –badkamer, maar ook de living, hal of kinderkamer. Je kunt kiezen uit vele kleuren, zo krijgt elke woonruimte een persoonlijk accent.

Voordelen
Sentimo heeft veel voordelen:

Modern design

Optimale warmtegeleiding

Eigentijdse kleuren (grijs- en bruintinten, zwart, wit)

Corrosiebestendig verzinkt staal, kras- en stootvast

Eenvoudige zelfmontage met ultrasterke magneten

Geen hak- of breekwerk

Toepasbaar op alle paneelradiatoren

Nederlands fabricaat

Kijk voor meer informatie op https://www.sentimo.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sentimo Radiator Design Cover?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist