Radiatoren

enkele tips

De nazomer heeft lang aangehouden, maar inmiddels is de tijd aangebroken dat de verwarming weer dagelijks brandt. Hoewel vloer- en wandverwarming in opkomst is, zijn de meeste Nederlandse woningen voorzien van centrale verwarming met radiatoren in elke ruimte. Een radiator is ook alleen bedoeld voor het verwarmen van de ruimte waarin deze is geïnstalleerd. Daarnaast kan deze gebruikt worden voor het verwarmen van textiel, bijvoorbeeld handdoeken.Warm of heet
De radiatoren zijn de verwarmingsbron van de ruimte en kunnen dus heet worden, wat gevaar kan opleveren voor kinderen. Zet, om brandgevaar te voorkomen, ook geen voorwerpen met brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen op of tegen de radiator.

Een schone radiator
Het schoonmaken van een radiator doet u bij voorkeur alleen met een licht vochtige doek. Eventueel kunt u gebruik maken van niet-agressieve en niet-schurende schoonmaakmiddelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist