Liefde is…er warmpjes bijzitten

Met de radiatoren van Jaga

Geen zin om de deur uit te gaan op Valentijnsdag? Creëer het ultieme Valentijnsgevoel gewoon thuis! Gordijnen dicht, kaarsjes aan, een hapje en een drankje: de perfecte ingrediënten voor een knusse Valentijn. Met de stijlvolle radiatoren van Jaga zit je er ook nog eens warmpjes bij.

Op een romantische avond voor twee mag de verwarming best een tikje hoger. De radiatoren van Jaga zijn niet alleen comfortabel en verrassend mooi qua vorm en kleur, maar onderscheiden zich ook in duurzaamheid. Jaga staat voor innovatieve producten die minder energie en brandstoffen verbruiken, maar niet inboeten op comfort. Verantwoord verwarmen dus.

Met het diverse aanbod Jaga radiatoren zit er bovendien altijd één bij die bij jouw smaak past. Feel free to choose!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Low-H2O radiator Jaga Mini? Perfect geschikt voor ruimtes met grote glaspartijen, wintertuinen en onder lage vensterbanken. De Jaga mini heeft een superstrak en subtiel design (de radiator is al vanaf een hoogte van 8 cm verkrijgbaar!), geeft geen warmteverlies door straling naar het achterliggende glas en is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Kies met Valentijn voor gepassioneerd rood. Warm feelings guarantied!

Benieuwd wat Jaga radiatoren kunnen doen voor jouw interieur? Laat je inspireren op www.jaga.nl, volg Jaga op Pinterest en blijf op de hoogte via Facebook

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist