Jaga radiatoren

Jaga Fresh

Jaga en ClimaRad hebben de krachten gebundeld in de collectie Jaga Fresh. De twee nieuwe systemen Strada Fresh en Briza Fresh verenigen de innovatieve technologieën van Jaga met de decentrale warmteterugwinning (WTW) van ClimaRad. Dankzij de combinatie van de Jaga warmtewisselaar voor comfortabele warmte op zeer lage watertemperaturen en de WTW-unit ontstaat een juiste afstemming tussen energiezuinige ventilatie en verwarming. Dat is een vereiste in goed geïsoleerde en luchtdichte gebouwen. Jaga Fresh komt volgens de Energielijst 2013 in aanmerking voor ondersteuning via de Energie-investeringsaftrek (EIA) van de overheid.Het resultaat van de samenwerking is één compact systeem dat zes functies combineert. De Strada Fresh en Briza Fresh kunnen zowel verwarmen, ventileren, de binnenluchtkwaliteit regelen en de buitenlucht filteren als ook zorgen voor de decentrale WTW en (nacht)koeling. Dat maakt beide systemen bij uitstek geschikt voor toepassing in woningen, zorggebouwen, kantoren en hotels.

De Strada Fresh en Briza Fresh maken gebruik van een tegenstroom lucht/lucht warm­tewisselaar. Deze onttrekt warmte aan de afvoerlucht, voordat deze uit de woning wegstroomt. Deze warmte wordt vervolgens over­gedragen aan de binnenkomende verse buitenlucht. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid energie en is bovendien uiterst comforta­bel. Het vermijdt koude luchtstromen die ontstaan als gevolg van ventilatie.

Optimaal binnenklimaat
De Low-H2O radiator van de Strada Fresh is snel op temperatuur. De aluminium warmtewisselaar geeft de warmte direct af aan de kamer. De ketel hoeft hierdoor minder lang op te warmen en gebruikers kunnen de radiator 's morgens gerust 20 minuten later aanzetten. De Strada Fresh beschikt daarnaast over het Dynamic Boost Effect (DBE). Deze technologie zorgt ervoor dat de radiatoren zelf denken en autonoom inspelen op de omstandigheden. Het systeem meet continu de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid wordt door verschillende sensoren gedetecteerd en door middel van ventilatie gereduceerd. Dit remt de groei van huisstofmijtconcentratie af en zorgt voor een binnenklimaat met een optimale luchtvochtigheid zonder vervuiling, stof en huisstofmijten.

Briza Fresh
Op de Briza Fresh zijn dezelfde eigenschappen van toepassing als op de Strada Fresh. Het grote verschil is dat dit systeem ook kan koelen. De basis van de Briza Fresh is een dynamische Low-H2O warmtewisselaar in combinatie met intelligente ventilatoren die de koeling en verwarming onmiddellijk door de ruimte verspreiden. Het systeem kan hierdoor zeer snel op temperatuurschommelingen reageren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist