Elektrische vloerverwarming kopen?

Hier moet je op letten

Overweeg jij elektrische vloerverwarming in huis te laten installeren? Met een snelle installatie, een nog snellere opwarming en weinig luchtcirculatie is elektrische vloerverwarming onmisbaar in jouw huis. Niets is fijner dan thuis te komen en over een verwarmde vloer te lopen. In dit artikel leggen we uit hoe vloerverwarming op het bestaande cv-systeem kan worden aangesloten.

Voordelen


Elektrische vloerverwarming wordt steeds populairder en biedt diverse voordelen, zoals een snelle opwarmtijd. Allereerst zijn de matten en noppenplaten makkelijk te leggen, zodat je veel kosten bespaart. Doordat de elektrische vloerwarming dun is en direct in tegellijm gelegd kan worden, heb je een lage opbouwhoogte en dat is ideaal voor renovatieprojecten! Vloerverwarming is bovendien voor iedere ruimte geschikt: van badkamer tot slaap- en woonkamer. Het systeem is volledig elektrisch, waardoor er geen waterleidingen omgelegd hoeven te worden en er geen drastische aanpassingen nodig zijn.
 

DMC-PRO

Zoek je naar een elektrische vloerwarmingsmat die je snel kunt installeren?  Het DMC-PRO noppenplaatsysteem is razendsnel te monteren. Bij het aanbrengen van het systeem wordt de elektrische vloerwarming bovenop de ondervloer geplaatst. Deze noppenplaat beschikt over een sterke zelfklevende laag, dat direct bevestigd kan worden op de Warmup isolatieplaten. Snel én eenvoudig! Het systeem kan zowel op een oude tegelvloer, betonnen vloer, cementdek of een houten ondervloer geplaatst worden. Daarnaast kan je met de Warmup isolatieplaten de opwarmtijden van jouw vloerverwarming met minstens 60 procent verkorten. Dat betekent dat je jouw verbruikskosten met maar liefst 50 procent kunt terugbrengen!


WarmUp StickyMat

De WarmUp StickyMat bestaat uit een dunne kabel, die met gelijke tussenruimtes is verdeeld over een glasvezelmat waarop drukgevoelige lijm is aangebracht. Je kunt deze gemakkelijk onder de ondervloer uitrollen, zodat je gemiddeld 35 procent sneller klaar bent met het installeren. Het systeem wordt gebruikt voor alle vloertypes die geschikt zijn: van laminaatvloeren en linoleum tot tapijt en tegels. Bovendien is de mat geschikt voor alle soorten vloerbedekking! Wist je dat de maat van de StickyMat eenvoudig kan worden aangepast? Dit is handig wanneer je vloerverwarming in jouw badkamer wilt: je kunt de Stickymat makkelijk rondom het bad of douche leggen.

Afwerking

Je kunt de StickyMat en het DMC-PRO systeem direct laten afwerken met tegellijm. Hierdoor is de opbouwhoogte minimaal. Wanneer de vloer nog iets opgehoogd dient te worden, is egaline voor vloerverwarming de perfecte oplossing. Egaline bestaat uit kunsthars en cement en zorgt ervoor dat de vloer, na het leggen van de vloerverwarming, gelijk wordt gemaakt. Zo kun je de vloer daarna voorzien van laminaat, vinyl, tapijt of pvc!

Systemen

Wil jij zelf in jouw huis vloerverwarming leggen en elektrische vloerverwarming kopen? Van het noppenplaatsysteem tot StickyMat: afhankelijk van de plek van het gebruik zijn er verschillende modellen. Welke elektrische verwarming je kiest, hangt sterk af van jouw woonsituatie en jouw wensen op het gebied van comfort en ondergrond. Zowel het noppenplaatsysteem als het StickyMat-systeem functioneren het beste met WarmUp isolatieplaten en een WarmUp thermostaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist