schilder uw woning

Eens in de vijf jaar

Schilderen is één van de belangrijkste onderhoudsactiviteiten aan uw huis. Om het huis z’n waarde te laten behouden zou het eigenlijk eens in de vijf jaar geschilderd moeten worden. Goed schilderwerk beschermt het hout, brengt sfeer in uw huis en zorgt ervoor dat het huis niet in waarde daalt.

Het schilderen van een huis lijkt eenvoudig maar is vaak moeilijker dan het lijkt.
Mooi schilderwerk heeft een goede voorbereiding nodig. De juiste onderdelen moeten afgeplakt worden, er moet goede verf gehaald worden en er moet gezorgd worden voor rollers en kwasten in verschillende maten.

Wanneer u zelf deze spullen gaat kopen bent u vaak nog flink wat geld kwijt. Goede verf is duur en dat is lang niet het enige wat gekocht moet worden, denk ook aan kwasten, verfroosters, afdekzijl, kitmateriaal enzovoort.

Verder is schilderen niet altijd alleen maar even licht opschuren en daarna verven. Soms moet het houtwerk een speciale behandeling ondergaan om er weer een aantal jaar tegenaan te kunnen. Beginnende houtrot bijvoorbeeld moet voor het schilderen verholpen worden, anders gaat het houtwerk helemaal rotten.

Wanneer u zelf gaat schilderen moet u er rekening mee houden dat u hele dagen op een hoge ladder staat te werken. Niet iedereen vindt dit fijn werken en om dit goed te kunnen doen moet u zeker geen hoogtevrees hebben.

Het is dus niet zo vreemd als u ertegenop ziet om elke vijf jaar het hele huis te schilderen. Al met al zijn er redenen genoeg om een professionele schilder in te huren, die voor al het materiaal zorgt en voor wie het schilderen van huizen een routine is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist