Kies voor een erkende schilder

Goedkoop is duurkoop

Wat waren we trots toen we de sleutel van ons nieuwe paleisje kregen. We konden niet wachten om er te gaan wonen. Er moest echter eerst nog het een en ander aan onderhoud gebeuren, waaronder het schilderwerk. Omdat we toch hier en daar wat meer besteed hadden dan verwacht, wilden we bezuinigen op het schilderwerk. Nadat we op aanraden van familie drie verschillende offertes hadden laten maken, kozen we bewust voor de goedkoopste schilder. Deze beste man had een betrouwbaar voorkomen en leek te weten waar hij het over had. Na een akkoord te hebben gegeven vroeg hij ons direct om een voorschot, een bedrag van €1500. Dit leek ons normaal en acceptabel. Dus zo gezegd, zo gedaan en de week erop kon hij aan de slag.

Na de 4e dag begonnen de eerste twijfels al te komen. Hij had alle kozijnen al volledig afgelakt en was al bijna klaar met de woonkamer. Hij vertelde ons dat hij over 3 dagen klaar zou zijn.

Toen alles klaar was, hebben we samen met hem een inspectieronde gedaan. Er zaten haren van de kwast in het lakwerk. In 2 van de 5 deuren waren in de lak zogenoemde vissenogen gekomen. En op bepaalde plekken in de muur waren gaatjes in de tex gekomen.

Waarop zijn antwoord was: die haren haal ik weg en ga ik wegwerken voor jullie. De vissenogen zou komen door een slechte kwaliteit van de deur en hier was niks aan te doen zei de beste man, behalve een nieuwe deur. En de gaatjes die in de tex zaten zou komen door een poreuze muur.

Puntje bij paaltje heeft deze man de haren verwijderd en de "gleufjes" hiervan licht opgeschuurd. Natuurlijk waren wij niet tevreden en hebben we geëist dat hij dit op zou lossen. Echter vond hij dat hij goed werk had geleverd en we zijn met ruzie uit elkaar gegaan.

Na een second opinion van andere schilder kwamen we erachter dat we met een echte prutser te maken hebben gehad. Hij bleek de kozijnen alleen 2 keer te hebben gelakt. De deuren had hij niet goed ontvet (hierdoor kwamen de vissenogen). En de gaatjes in de muren zouden zijn gekomen door dat hij de latex had verdund.

Het voorschot konden we naar fluiten. De schilder van de second opinion heeft ons gematst omdat hij het zo erg voor ons vond en ons (in mijn ogen) een flinke korting gegeven. Alles is uiteindelijk netjes t. Dus mijn advies hierin, zoek naar een goede en erkende schilder. Want ook bij schilders geldt, goedkoop is duurkoop!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist