Literoc ®Flexibel zandsteen

Creativiteit kent geen grenzen

Literoc ®Flexibel zandsteen is 3 mm dik, die oppervlakken een uniek natuursteen uiterlijk geeft. Door de buigzame eigenschappen kunt u zandsteen op diverse manieren gebruiken. Deze past zich aan elk oppervlak aan door de thermische behandeling die zandsteen ondergaan heeft. De structuur blijft wel onveranderd. Bijna elke ondergrond kunt u als basis gebruiken, bijvoorbeeld bij het ontwerp van wanden of bij de aankleding van verschillende elementen van hout, beton, gipskarton, glas of metaal. Het materiaal is vrij van PVC, weekmakers en oplossingsmiddelen en daardoor moeilijk ontvlambaar.

De creativiteit kent bij de uitvoering geen grenzen. Door een speciale behandeling van de toplaag zijn de zandsteen matten zelfs in vochtige ruimtes te gebruiken, of als lichtgewicht natuursteen tafel. Zo is de toepassing van zandsteen in bijvoorbeeld een bad- of woonkamer een absolute blikvanger. Zandsteen is ook geschikt als gestructureerde muren voor binnenruimtes in bijvoorbeeld hotels en kantoorruimtes. Balies krijgen door zandsteen een hoogwaardige uitstraling. Literoc® zandsteen is als natuurproduct verrassend ongevoelig. Mochten er beschadigingen optreden, dan kunnen deze door thermische bewerking duurzaam worden hersteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist