Harol Sectionaal Poorten

Inbrekers buitenspel


Poortenfabrikant Harol biedt sinds kort de mogelijkheid om sectionale poorten uit te rusten met bijkomende mechanische beveiliging. Voordeel is dat de poort hierdoor minstens drie minuten weerstand biedt tegen aanvallen met eenvoudige werktuigen zoals wiggen, tangen en schroevendraaiers. Poorten die een dergelijke beproeving doorstaan, worden volgens de Europese voornormen ENV 1627 - 1630 ondergebracht in weerstandsklasse 2 (WK2). Deze Harol poorten hebben trouwens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Binnen in drie minuten …

De praktijk wijst uit dat gelegenheidsdieven die na meer dan drie minuten niet binnengeraken, meestal op de vlucht slaan. Om de prestaties inzake beveiliging te meten, bepaalt ENV 1627 - 1630 zes weerstandsklassen. De indeling gebeurt op basis van dadertype, werktuigen en weerstandstijd. Voor sectionaalpoorten met WK2-certificaat geldt dat zij minstens drie minuten bestand zijn tegen gelegenheidsdieven die ze te lijf gaan met wiggen, tangen, schroevendraaiers en ander eenvoudig gereedschap.

Extra beveiliging

Om in aanmerking te komen voor het WK2-certificaat voerde Harol een aantal verstevigingen uit aan de bodemconsole en de middenconsole. Ook de bocht van de geleiders werd aangepast. De WK2-beveiliging wordt voorzien als optie en heeft een bruto consumentenprijs van € 130 tot € 150. Deze Harol poorten hebben trouwens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Andere nieuwigheden

Helemaal zonder meerkost zijn de 10 nieuwe RAL-kleuren die Harol vandaag standaard aanbiedt, zowel voor sectionale poorten als voor zonneschermen trouwens: RAL 9016 (verkeerswit), RAL 8019 (grijsbruin), RAL 9001 (crèmewit), RAL 1015 (licht ivoor), RAL 3005 (wijnrood), RAL 6009 (dennengroen), RAL 5011 (staalblauw), RAL 9010 (rein wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 7021 (zwartgrijs). Wie daarbij kiest voor structuurlak, maakt zijn poort nog eens extra krasbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Verder is het paneeltype HNM10 nieuw in het gamma bij sectionale poorten, waarbij de paneelplaat opgedeeld is in twee in plaats van vier – of geen- profielen.


Kijk voor meer informatie op: www.harol.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Harol?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist